Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
TanıtımMetacritic 2019 Değerleri - Yılın En İyi Oyunları
Metacritic 2019 Değerleri Bu Yılın En İyi Oyunları Açıklandı!
Merhaba Minecraft Türkiye okurları, bugün sizlerle Metacritic'in seçtiği Bu Yılın En İyi Oyunları hakkında konuşacağız. Birçoğunuzun bildiği üzere geçtiğimiz günlerde Metacritic'in seçtiği Bu Yılın En Kötü Oyunları açıklandı. Şimdi sıra en iyi oyunlarda. Birçok oyunun şaşırttığı listede platformlara göre ayırarak değerlendirme yapacağım. En yüksek puanın 93 olduğu liste, 100 puan üzerinden değerlendiriliyor. Birçok oyunun bulunduğu listede en çok şaşırtan oyunlar Resident Evil 2 ve Red Dead Redemption 2 oldu. Birçok ödül alan oyunlar, listeyi mükemmel bir performans sergiledi. Grafikleri ve oynanışı ile gözlerimizi alamadığımız bu mükemmel oyunların listesi şimdi geliyor.
Bu Yılın En İyi PlayStation Oyunları
Birinci kategorimiz olan PlayStation bölümünden başlayalım. PlayStation için çıkış yapan versiyonlarında aldıkları puanları fazla olan oyunların sıralandığı bu listede, sıralamaya bakmaya ne dersiniz? O zaman onuncu sıradan başlayalım, onuncu ise oyunumuz Sid Meier's Civilization VI. PlayStation 4 platformuna daha sonradan giriş yapan oyun, 22 Kasım 2019 tarihinde PlayStation 4 platformuna adım attı. Strateji kategorisinde bulunan oyun, 87 puan aldı. Dokuzuncu oyunumuz ise Frostpunk: Console Edition. PlayStation 4 platformuna daha sonradan giriş yapan oyun, 11 Ekim 2019 tarihinde PlayStation 4 platformuna adım attı. Şehir kurma ve hayatta kalma kategorisinde bulunan oyun, 87 puan aldı. Sekizinci oyunumuz ise Slay the Spire. PlayStation 4 platformuna daha sonra giriş yapan oyun, 21 Mayıs 2019 tarihinde PlayStation 4 platformuna adım attı. Strateji kategorisinde bulunan oyun, 88 puan aldı. Yedinci oyunumuz ise Devil May Cry 5. PlayStation 4 platformuna daha sonradan giriş yapan oyun, 8 Mart 2019 tarihinde PlayStation 4 platforumna adım attı. Aksiyon ve Macera kategorisinde bulunan oyun, 88 puan aldı. Altıncı oyunumuz ise Apex Legends. Çıkış yaptığından beri bu platformda bulunan oyun, 4 Şubat 2019 tarihinde çıkış yaptı. Battle Royale kategorisinde bulunan oyun, 89 puan aldı. Beşinci oyunumuz ise Monster Hunter: World - Iceborne. Çıkış yaptığından beri bu platformda bulunan oyun, 6 Eylül 2019 tarihinde çıkış yaptı. Aksiyon ve Macera kategorisinde bulunan oyun, 89 puan aldı. Dördüncü oyunumuz ise Sekiro: Shadows Die Twice. Çıkış yaptığından beri bu platformda bulunan oyun, 22 Mart 2019 tarihinde çıkış yaptı. Aksiyon ve Macera kategorisinde bulunan oyun, 90 puan aldı. Üçüncü oyunumuz ise Resident Evil 2. PlayStation 4 platformuna daha sonra giriş yapan oyun, 25 Ocak 2019 tarihinde PlayStation 4 platforuma adım attı. Hayatta kalma ve Korku kategorisinde bulunan oyun, 91 puan aldı. İkinci oyunumuz ise NieR: Automata - Game of the YoRHa Edition, NieR Automata adlı oyunun bir ekidir. 26 Şubat 2019 tarihinde PlayStation 4 platformuna adım atan eklenti, Aksiyon ve Macera kategorisinde bulunuyor. Bu eklenti 91 puan aldı. Birinci ve son oyunumuz ise Final Fantasy XIV: Shadowbringers. Çıkış yaptığından beri bu platformda bulunan oyun, 2 Temmuz 2019 tarihinde çıkış yaptı. Devasa çok oyunculu çevrimiçi rol yapma kategorisinde bulunan oyun, 91 puan aldı.
Bu Yılın En İyi Xbox One Oyunları
Sıra ikinci kategorimiz olan Xbox One bölümünde. Birçok oyunun bulunduğu listedeki oyunları anlatmaya başlayalım. İlk sırada, onuncu oyunumuz olan Guacamelee! 2 var. Xbox One platformuna daha sonra giriş yapan oyun, 18 Ocak 2019 tarihinde Xbox One platformuna adım attı. Metroidvania kategorisinde bulunan oyun, 85 puan aldı. Dokuzuncu oyunumuz ise NHL 20. Xbox One platformuna daha sonra giriş yapan oyun, 13 Eylül 2019 tarihinde Xbox One platformuna adım attı. Spor kategorisinde bulunan oyun, 86 puan aldı. Sekizinci oyunumuz ise Sid Meier's Civilization VI. Xbox One platformuna daha sonra giriş yapan oyun, 22 Kasım 2019 tarihinde Xbox One platformuna adım attı. Strateji kategorisinde bulunan oyun, 86 puan aldı. Yedinci oyunumuz ise Mortal Kombat 11. Xbox One platformuna daha sonra giriş yapan oyun, 23 Nisan 2019 tarihinde Xbox One platformuna adım attı. Dövüş kategorisinde bulunan oyun, 86 puan aldı. Altıncı oyunumuz ise Devil May Cry 5. Xbox One platformuna daha sonra giriş yapan oyun, 8 Mart 2019 tarihinde Xbox One platformuna adım attı. Aksiyon ve Macera kategorisinde bulunan oyun, 87 puan aldı. Beşinci oyunumuz ise Apex Legends. Çıkış yaptığından beri bu platformda bulunan oyun, 4 Şubat 2019 tarihinde çıkış yaptı. Battle Royale kategorisinde bulunan oyun, 88 puan aldı. Dördüncü oyunumuz ise F1 2019. Çıkış yaptığından beri bu platformda olan oyun, 25 Haziran 2019 tarihinde çıkış yaptı. Yarış kategorisinde bulunan oyun, 89 puan aldı. Üçüncü oyunumuz ise Monster Hunter: World - Iceborne. Çıkış yaptığından beri bu platformda olan oyun, 6 Eylül 2019 tarihinde çıkış yaptı. Aksiyon ve Macera kategorisinde bulunan oyun, 90 puan aldı. İkinci oyunumuz ise Sekiro: Shadows Die Twice. Çıkış yaptığından beri bu platformda bulunan oyun, 22 Mart 2019 tarihinde çıkış yaptı. Aksiyon ve Macera kategorisinde bulunan oyun, 91 puan aldı. Birinci ve son oyunumuz ise Resident Evil 2. Xbox One platformunda daha sonra giriş yapan oyun, 25 Ocak 2019 tarihinde Xbox One platformuna adım attı. Hayatta kalma ve Korku kategorisinde bulunan oyun, 93 puan aldı.
Bu Yılın En İyi PC Oyunları
Sıra son ve üçüncü kategorimiz olan PC bölümünde. Birçok oyunun bulunduğu listeye ufak bir göz atalım. İlk sırada, onuncu oyunumuz olan Sekiro: Shadows Die Twice var. Çıkış yaptığından beri bu platformda olan oyun, 22 Mart 2019 tarihinde çıkış yaptı. Aksiyon ve Macera kategorisinde bulunan oyun, 88 puan aldı. Dokuzuncu oyunumuz ise Asgard's Wrath. Çıkış yaptığından beri bu platformda olan oyun, 10 Ekim 2019 tarihinde çıkış yaptı. Aksiyon ve Macera kategorisinde bulunan oyun, 88 puan aldı. Sekizinci oyunumuz ise Unity of Command II. Çıkış yaptığından beri bu platformda olan oyun, 12 Kasım 2019 tarihinde çıkış yaptı. Savaş kategorisinde bulunan oyun, 89 puan aldı. Yedinci oyunumuz ise Slay the Spire. PC platformuna daha sonra giriş yapan oyun, 23 Ocak 2019 tarihinde PC platformuna adım attı. Strateji kategorisinde bulunan oyun, 89 puan aldı. Altıncı oyunumuz ise Devil May Cry 5. PC platformuna daha sonra giriş yapan oyun, 8 Mart 2019 tarihinde PC platformuna adım attı. Aksiyon ve Macera kategorisinde bulunan oyun, 89 puan aldı. Beşinci oyunumuz ise Resident Evil 2. PC platformuna daha sonra giriş yapan oyun, 25 Ocak 2019 tarihinde PC platformunda adım attı. Hayatta kalma ve Korku kategorisinde bulunan oyun, 89 puan aldı. Dördüncü oyunumuz ise Tetris Effect. PC platformunda daha sonra giriş yapan oyun, 23 Temmuz 2019 tarihinde PC platformunda adım attı. Bulmaca kategorisinde bulunan oyun, 90 puan aldı. Üçüncü oyunumuz ise Disco Elysium. Çıkış yaptığından beri bu platformda olan oyun, 15 Ekim 2019 tarihinde çıkış yaptı. Rol yapma kategorisinde bulunan oyun, 91 puan aldı. İkinci oyunumuz ise Final Fantasy XIV: Shadowbringers. Çıkış yaptığından beri bu platformda olan oyun, 2 Temmuz 2019 tarihinde çıkış yaptı. Devasa çok oyunculu çevrimiçi rol yapma kategorisinde bulunan oyun, 91 puan aldı. Birinci ve son oyunumuz ise Red Dead Redemption 2. PC platformunda daha sonra giriş yapan oyun, 5 Kasım 2019 tarihinde PC platformunda adım attı. Kuzey Batı temalı Aksiyon ve Macera kategorisindeki oyun, 93 puan aldı. Bu oyunlar hakkında daha detaylı bilgi için