Çözüldü message contain sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan meerzean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 502
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

meerzean

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
25
Minecraft
meerzean

Discord:

meerzean#6329

Merhabalar, Sorunum şu:
JavaScript:
if message contains "test 123 asd":
    if player have permission "ornek.perm":
       send "tebrikler" to player
    else:
       send "yetkin yok" to player

Örneğin bu bizim skriptimiz. Oyuncuda perm yok ise mesajda test veya 123 yada asd geçse bile yetkin yok diyor. Umarım anlatabilmişimdir yardımcı olursanız sevinirim

Sorununuzu tam olarak anlayamadım. "Oyuncuda perm yok ise mesajda test geçse bile yetkin yok diyor." zaten contains koşulundan sonra ikinci bir koşul olarak yetki koşulunu koyduğunuz için ilk koşulu geçse bile eğer yetkisi yok ise ikinci koşulu geçemez. Tam olarak yapmak istediğiniz veya karşılaştığınız sorun nedir?

Sorununuzu tam olarak anlamadım. "Oyuncuda perm yok ise mesajda test geçse bile yetkin yok diyor." zaten contains koşulundan sonra ikinci bir koşul olarak yetki koşulunu koyduğunuz için ilk koşulu geçse bile eğer yetkisi yok ise ikinci koşulu geçemez. Tam olarak yapmak istediğiniz veya karşılaştığınız sorun nedir?
Demek istediğim şey ben oyuncu sadece "test 123 asd" dediğinde tebrikler demesini istiyorum. Ama yetkisi olmayan biri gelip "test" veya "123" yazdığında yetkin yok diyor.

Demek istediğim şey ben oyuncu sadece "test 123 asd" dediğinde tebrikler demesini istiyorum. Ama yetkisi olmayan biri gelip "test" veya "123" yazdığında yetkin yok diyor.

O zaman ikinci koşulu kaldırmanız gerekmekte.

JavaScript:

O zaman ikinci koşulu kaldırmanız gerekmekte.

JavaScript:
Biliyorum ben sadece yetkisi olmayan birine mesaj göndermek istiyorum bunun bir yolu varmı onu soruyorum

Biliyorum ben sadece yetkisi olmayan birine mesaj göndermek istiyorum bunun bir yolu varmı onu soruyorum

Sanırım istediğiniz bu.

JavaScript:
 if player doesn't have the permission "ornek.perm":

Sorun çözüldüyse konu kapansın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl