Çözüldü Mesajları Türkçeleştirme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mirkox242

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
1
Minecraft
mirkox20

Discord:

mirkox242

bu mesajları nasıl türkçe hale nasıl getirebilirim

Screenshot_2.webp

Screenshot_3.webp
Screenshot_5.webp

Kullandığın eklentinin dil dosyasına girerek türkçeleştirebilirsin. Bu söylediğim yardım için yeterli değilse eklenti adını söyleyerek diğer arkadaşlarında bu konuda yorum yapmasını sağlayabilirsin.

Kullandığın eklentinin dil dosyasına girerek türkçeleştirebilirsin. Bu söylediğim yardım için yeterli değilse eklenti adını söyleyerek diğer arkadaşlarında bu konuda yorum yapmasını sağlayabilirsin.
Essentials messages_tr ama türkçe olmuyor

Yapılandırmadan yani config dosyasından dili değiştirin. Sanıyorum En_en gibi bir şey olabilir. Dosyanın içinde "lang" diye aratırsanız bulabileceğinize inanıyorum. (Essentials çok eskiden kullanıyordum o yüzden çok bilmiyorum.)

Merhaba,
Öncelikle çözüm için Essentials klasörüne girin ve "config.yml" dosyanızı düzenlemek üzere açın, ardından CTRL + F kombinasyonu ve ardından "locale:" metnini aratın ve bulun (tırnak " işaretlerini dahil etmeyin.). Başta bulunan # işareti varsa silin, yoksa sadece "locale: en" şeklinde gözükecektir, "locale: tr" olarak düzenleyin ve kaydedin.

Sevgiler.

yardımların için teşekkür ederim essentials.jar dosyasının içinde değiştirdim sorun çözüldü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl