Mesaj Sınırı Kaldırılsın!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GlobalAlevHD

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
3
Minecraft
GlobalAlevHD

Discord:

GlobalAlevHD

Gençler kusura bakmayın ama, ben ilk kayıt olduğum zamanlarda böyle bir sınırlamaya tutulmadan forum konularına ve sunuculara yanıt yazabiliyordum. Şuan ise mesaj sınırı, her ne kadar "etkinlikte kasabilirsiniz." vesaire dense de görünürde etkinlik bildiriminden çok, köklü konuların bildirimi geliyor. Benim gibi şikayetçi olan var mı hem merak ediyorum. Hem de gelin güzelce bu konuyu tartışalım. Tam bildiğim konular hakkında Minecraft Sunucularını bilgilendirmek için yazı yazacağım "cevap yazma izniniz bulunmuyor." yazıyor. Bari üzerine "fareyi" getirdiğimiz zaman bize şöyle dese;
-Yazmak için mesajınızın ** olması gerekmektedir.

Bence mantıklı, eğer bu sistem olmazsa. Açılan yeni hesaplar ile fake yorumlar yapılabilir.

Gençler kusura bakmayın ama, ben ilk kayıt olduğum zamanlarda böyle bir sınırlamaya tutulmadan forum konularına ve sunuculara yanıt yazabiliyordum. Şuan ise mesaj sınırı, her ne kadar "etkinlikte kasabilirsiniz." vesaire dense de görünürde etkinlik bildiriminden çok, köklü konuların bildirimi geliyor. Benim gibi şikayetçi olan var mı hem merak ediyorum. Hem de gelin güzelce bu konuyu tartışalım. Tam bildiğim konular hakkında Minecraft Sunucularını bilgilendirmek için yazı yazacağım "cevap yazma izniniz bulunmuyor." yazıyor. Bari üzerine "fareyi" getirdiğimiz zaman bize şöyle dese;
-Yazmak için mesajınızın ** olması gerekmektedir.
Mesaj sınırı kesinlikle gerekli. Eğer bu sınır olmaz ise çeşitli bot hesaplar ile birçok sunucu konusunun altına fake yorumlar atılabilir.

Haklısınız ama "Cevap Yazma İzniniz Bulunmuyor."un çözümünü hiçbir yerde göremedim. Daha kolay bir şekilde "Forum Kullanıcıları" için, "Fare" üste getirildiği zaman "Şu kadar mesaj yazmanız lazım." dense daha güzel olurdu...

Haklısınız ama "Cevap Yazma İzniniz Bulunmuyor."un çözümünü hiçbir yerde göremedim. Daha kolay bir şekilde "Forum Kullanıcıları" için, "Fare" üste getirildiği zaman "Şu kadar mesaj yazmanız lazım." dense daha güzel olurdu...
Evet bu konuda sana hak veriyorum, mesaj yazma izniniz bulunmuyor yerine mesaj yazmak için gerekli şartları karşılamıyorsunuz gibi bir şey ve üstüne gidince şu şu şartları yapmalısınız yazabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl