Vaveyla#7252
Merhaba! Umarım uzun süre birlikte oluruz. Hoş geldin.
Merhabalar foruma hoşgeldin eğlenceli vakit geçirmen dileğiyle herşey gönlünce olsun..
Bu Minecraft ile dalga geçilmesinde hiç hoşlanmam. Çünkü aslında bir çok oyundan daha iyi. Yani oyun Ender Dragon öldürerek bitmiyor. Kendinle yarışıyorsun, daha büyük farm, daha güzel ev derken oyun bitmek bilmiyor. Hayal dünyası sınırsız.
Edit: Aramıza hoşgeldin, yaşlarımız aynı :)
Bu arada yazılım mühendisi olacağım diye başlayan hayaller ileride hangi mesleği seçersem işsiz kalmama dönüşüyor haberiniz olsun. Ben bile hatrı sayılır bir dereceyle mühendisliği tercih etmedim. Ha hobi olarak yazılım ile uğraşıyorum ve çoğu mühendis arkadaşımdan çok şey biliyorum orası ayrı bir mevzu. :D
İşimde başarılı olursam, işsiz kalacağımı düşünmüyorum. Eğer ki, işsiz kalırsam; küçük yazılım takımlarına katılabilirim. Kendimi geliştirir, para kazanırım, teklif almayı beklerim. En azından, planım bu :'D.
Beyazıt#9857
♕ βuƦακ | ηєσѕку ♕#5327
Vaveyla#7252
Aynen öyle. :'Dİşini iyi yapan her zaman kazanır. :D
Hoş geldin iyi forumlar dilerim.
merhaba hoşgeldin
Vaveyla#7252
Hoş geldin, iyi forumlar dileriz.
Vaveyla#7252
Hoşgeldiniz
Güzel bir forum olduğunu düşünüyorum
sorularını yanıtlayan birileri olmasını istiyorsan ideal
veya Eğlenmek istiyorsanız burası tam size göre!
ileride herkes bilgisayar & yazılım mühendisi olmak ister: şimdiden başla derim. yazılıma, astronomiye.Öncelikle hepinize merhaba, ben Harun. Minecraft'a 2015 yılında başladım. Bu forum'a da, 2019'da katıldım. 13 yaşındayım, ileride "Yazılım Mühendisliği" mesleğine sahip olmak istiyorum. "Yazılım" ve "Uzay" genel ilgi alanlarım. Bana bilgisayarı 4 yaşımdayken almışlar. O zamanlar flash oyunları öğrenmeye çalışıyorum, tabii. Aşağıdaki komşumuza giderdim, çünkü ne oynadığını veya oyunları nasıl oynadığını merak ediyordum. Bir gün, bilgisayarında pixel pixel bir oyun oynarken gördüm. "Fatih abi, bu ne?" diye sormuştum ona. Bana, şu cevabı vermişti. "Minecraft, bu. Boş ver, kafa yorma. Sen anlamazsın." Bende ona sinirlenip, eve gittim. Arama motoruna, "Maynkıraft indir, mayınkıraft nasıl iner?" gibi aramalar yaparak oyunu indirmeyi başarmıştım. Koşarak Fatih abinin yanına gittim, ve ona oyunu indirdiğimi söyledim. Şaşırdı, alkışladı. "Aferin sana" dedi. Dalga geçtiğini düşündüm, kızgın bir şekilde eve koştum. İşte minecraft'a böyle başladım. En sevdiğim minecraft sunucu tipi, "Factions". Şimdiden, tanıştığıma memnun oldum!
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!