serhat çakır
Birisi mi Spawnlandı?
- Elmaslar
- 2
- Puanlar
- 13.210
Merhaba,Eki Görüntüle 227653
Bu kısmı bazı sunucular
Eki Görüntüle 227652
bu şekilde göze hoş tasarlıyorlar, bunun mantığı nasıldır acaba plugin olduğunu sanmıyorum texture pack gibi fakat çözemedim. yardımcı olur musunuz?
ek olarak sohbette belirli yazılara tıklatıp yönlendirme yapmak istiyorum sadece skript ile mi yapılıyor?
TexturePack ile yapımını anlatan bir kaynak var mı?Merhaba,
Birinci sorununuz için evet, TexturePack ile yapılıyor. İkinci Sorunuz için ise Skript dışında bu işe yarayan başka bir şey görmedim.
Türkçe kaynak bulmak çok zor. bu videodan anlamaya çalışınız.TexturePack ile yapımını anlatan bir kaynak var mı?
godback_
kaynak paketini dropbox kullanarak sunucuya kurabilirsiniz, ama belli süre sonra değişiklik yapıcaksanız yeni bir dropbox hesabı açmanız gerek.TexturePack ile yapımını anlatan bir kaynak var mı?
edoux.
Eminim ki bir çok kişiye yardımcı olacaktır bu yazı, çok teşekkürleritemsadder pluginini kullanabilirsiniz çok fazla uğraşmadan istediğinizi yaparsınız. örnek. 1 Eylüle kadar ödeme almıyorlarmış fakat 1 Eylülden sonra 140tl (zam gelmezse) gibi bir fiyata satın alabilirsiniz.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.