Sol Reklam

Merhabalar tab plugin ya da mantık önerisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

serhat çakır

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
2
Puanlar
13.210
destek2.png

Bu kısmı bazı sunucular
destek1.png

bu şekilde göze hoş tasarlıyorlar, bunun mantığı nasıldır acaba plugin olduğunu sanmıyorum texture pack gibi fakat çözemedim. yardımcı olur musunuz?

ek olarak sohbette belirli yazılara tıklatıp yönlendirme yapmak istiyorum sadece skript ile mi yapılıyor?

Eki Görüntüle 227653
Bu kısmı bazı sunucular
Eki Görüntüle 227652

bu şekilde göze hoş tasarlıyorlar, bunun mantığı nasıldır acaba plugin olduğunu sanmıyorum texture pack gibi fakat çözemedim. yardımcı olur musunuz?

ek olarak sohbette belirli yazılara tıklatıp yönlendirme yapmak istiyorum sadece skript ile mi yapılıyor?
Merhaba,

Birinci sorununuz için evet, TexturePack ile yapılıyor. İkinci Sorunuz için ise Skript dışında bu işe yarayan başka bir şey görmedim.

TexturePack ile yapımını anlatan bir kaynak var mı?
kaynak paketini dropbox kullanarak sunucuya kurabilirsiniz, ama belli süre sonra değişiklik yapıcaksanız yeni bir dropbox hesabı açmanız gerek.
Eğer üstteki videodan yardım alamazsanız yardımcı olabilirim.

Videoyu anladım fakat, tam olarak tab'ı o istediğim şekilde nasıl tasarlayacağıma hala bir mantık bulamadım.

itemsadder pluginini kullanabilirsiniz çok fazla uğraşmadan istediğinizi yaparsınız. örnek
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
. 1 Eylüle kadar ödeme almıyorlarmış fakat 1 Eylülden sonra 140tl (zam gelmezse) gibi bir fiyata satın alabilirsiniz.

itemsadder pluginini kullanabilirsiniz çok fazla uğraşmadan istediğinizi yaparsınız. örnek
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
. 1 Eylüle kadar ödeme almıyorlarmış fakat 1 Eylülden sonra 140tl (zam gelmezse) gibi bir fiyata satın alabilirsiniz.
Eminim ki bir çok kişiye yardımcı olacaktır bu yazı, çok teşekkürler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı