ilker süygün
Odunlara Vur Vur Vur!
- Elmaslar
- 7
- Minecraft
- sadsa
Discord:
asdsad
asdsad
Onu bende baya bir araştırdım ama yok.Belki skript yardımıyla yapılabilir.şimdi a skyblock da fancylevel diye birşey varmı onu true yapınca kısaltmalar geliyor o kısaltmalar 1k 1m 1b dir o kısaltmalari 1m yi 1 milyon yazmasını istiyorum nsl yapıcagım
asdsad
onu demiyorum mesela 1m level olunca böyle yazıyor ama ben 1 milyon yazmasını istiyorumASkyBlock'un güncel sürümü sunucunuzda yüklü ise, ASkyBlock > config.yml > fancylevelinchat ayarını true yapmalısınız.
asdsad
bende var bu napicam şimdi bunlaDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Bu pl işine yarar fakat paralı
# Displays the island level {ISLAND_LEVEL} with a XX.Xbin pattern in chat
# e.g : [23.5bin] instead of [23562]
# Displays the island level {ISLAND_LEVEL} with a *.Xmilyon pattern in chat
# e.g : [233.5milyon] instead of [233562]
fancylevelinchat: true
işe yaramaz.ASkyBlock'un güncel sürümü sunucunuzda yüklü ise, ASkyBlock > config.yml > fancylevelinchat
Ordaki Şeleri Böyle Değiştirip Denermisin
Kod:# Displays the island level {ISLAND_LEVEL} with a XX.Xbin pattern in chat # e.g : [23.5bin] instead of [23562] # Displays the island level {ISLAND_LEVEL} with a *.Xmilyon pattern in chat # e.g : [233.5milyon] instead of [233562] fancylevelinchat: true
asdsad
baktım yokMessage.yml'de var mı acaba hiç göz gezdirdiniz mi ?
olmadiASkyBlock'un güncel sürümü sunucunuzda yüklü ise, ASkyBlock > config.yml > fancylevelinchat
Ordaki Şeleri Böyle Değiştirip Denermisin
Kod:# Displays the island level {ISLAND_LEVEL} with a XX.Xbin pattern in chat # e.g : [23.5bin] instead of [23562] # Displays the island level {ISLAND_LEVEL} with a *.Xmilyon pattern in chat # e.g : [233.5milyon] instead of [233562] fancylevelinchat: true
Forum da biraz araştırarak nasıl kullanıldığına dair video-konu bulabilirsin, kolay bir şey zaten. fakat Chat konusun da essentials'dan daha önde.bende var bu napicam şimdi bunla
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!