Bulundu Merhabalar, ortak arıyorum!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AyarsızOyuncu

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
2
Arkadaşlar öncelikle herkese iyi haftasonları dilerim.
Arkadaşlar fazla sözü uzatmadan bir minecraft sunucusu açmayı planladığımı söylemek istiyorum bilgisi olan ve herkes eşit para koyucak.
Bu sene sınava hazırlandığım için fazla ilgilenemiceğimden dolayı bir yardımcı ve ortak arıyorum!
DM veyatta aşağıdan yazarak kendinizi tanıtıp isteğinizi söyleyebilirsiniz.
İyi günler!​

Arkadaşlar fazla sözü uzatmadan bir minecraft sunucusu açmayı planladığımı söylemek istiyorum bilgisi olan ve herkes eşit para koyucak.
Bu sene sınava hazırlandığım için fazla ilgilenemiceğimden dolayı bir yardımcı ve ortak arıyorum!
İyi günler!​
OsmanDLSMN#8176
discord eklermisiniz?

İyi günler!​
Konuyu açarken, bu şekilde "konuya bakınız" gibi şeyler yerine, konuyla alakalı en azından bir kaç kelime bile yazmanız, bu konuyla ilgili kişilere daha hızlı ulaşmanızı sağlar. Ancak sadece konuya bakınız demenizin hiçbir faydası yok, lütfen dikkat edin daha sonraki açacağınız konularınızda. Emin olun herkes için çok daha yararlı olduğunu göreceksiniz.

Konuyu açarken, bu şekilde "konuya bakınız" gibi şeyler yerine, konuyla alakalı en azından bir kaç kelime bile yazmanız, bu konuyla ilgili kişilere daha hızlı ulaşmanızı sağlar. Ancak sadece konuya bakınız demenizin hiçbir faydası yok, lütfen dikkat edin daha sonraki açacağınız konularınızda. Emin olun herkes için çok daha yararlı olduğunu göreceksiniz.
Haklısın düzenliyorum.

Discordum: MahirT#2716 daha bulamadım beklemedeyim.

Farklı bir projen varsa benimle iletişime geçebilirsin destek olabilirim

Bu devirde ortak olacak olan olur mu bilmiyorum ama ne tür bir projen var bilmek isteriz güzel ise zaten istiyen olur

Bu Devirde Kimseye Güvenilmez :|

Son düzenleme:
kimseye güvenme bence

Haklı. Bu devirde profesyönel bir ekip olmasada profesyönel olmak için sürekli çabalayan bir ekip oluşturmak gerçekten çok zor. Güvenilir bir insan bulmak mı? Çok daha zor. Bu hayatta güvenebileceğin tek insan, kendisidir insanın.

Ortağını dikkatli seç derim. Yanlış seçimler büyük problemler doğurabilir.

Arkadaşlar şöyle ifade edeyim. Biraz PHP bilgim var 1 senelik bir eğitim aldım ve kendime ait pluginlerim var biraz farklılık katıcak bir sunucu yapma planlarım var o yüzden böyle bir planım var

Kendine ait pluginler senin yazdığın pluginler mi yoksa editlediklerin mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl