bruhmomentos#1338
Önerini deniyeceğim teşekkürler.Reklam'a para vereceğine bir developer'a para ver adam akıllı bir sunucu aç yani HUB diyip "Skyblock ve OPSkyblock" diye sunucu açma gidersin adam akıllı bir minigame çıkartırsın üstelik hepsini geçtim kendi minigames'ini yaparsın. Reklamların üstünde olmasada normal sunucular arasında en üstte olursun.
MonBoyhiner#2885
Katılıyorum. Hub Sunucu diye giriyorum. Emek Skyblock, Op Skyblock, Faction çıkıyor.Reklam'a para vereceğine bir developer'a para ver adam akıllı bir sunucu aç yani HUB diyip "Skyblock ve OPSkyblock" diye sunucu açma gidersin adam akıllı bir minigame çıkartırsın üstelik hepsini geçtim kendi minigames'ini yaparsın. Reklamların üstünde olmasada normal sunucular arasında en üstte olursun.
bruhmomentos#1338
50K Coin kaç tl dostum göremedim de?
Kankam zaten bedwars skywars falan eklemeden reklam vermiyeceğim :D Bedwars OpSkyblock Survival ve Skywars veya Survival games için 7GB Ram 4 Çekirdek İşlemci yeterli midir?Katılıyorum. Hub Sunucu diye giriyorum. Emek Skyblock, Op Skyblock, Faction çıkıyor.
50K Coin kaç tl dostum göremedim de?
MonBoyhiner#2885
Op Skyblock için zaten en az 6-8gb RAM lazım.50K Coin kaç tl dostum göremedim de?
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Kankam zaten bedwars skywars falan eklemeden reklam vermiyeceğim :D Bedwars OpSkyblock Survival ve Skywars veya Survival games için 7GB Ram 4 Çekirdek İşlemci yeterli midir?
olay sadece bedwars gibi şeyler değil olay yenilik,herkes opskyblock,skyblock,survival,skywars,survival games yapıyor önemli olan yenilikçi bir sunucu yapmak yoksa istersen 10 oyun yap sadece diğer sunucuların tekrarı olursun ve bulduğun developerında iyi olması lazım 20 30 tllik developerdan iyi bir hub sunucusu çıkarmasını bekleme aynı şey mimar içinde geçerlidir50K Coin kaç tl dostum göremedim de?
Kankam zaten bedwars skywars falan eklemeden reklam vermiyeceğim :D Bedwars OpSkyblock Survival ve Skywars veya Survival games için 7GB Ram 4 Çekirdek İşlemci yeterli midir?
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!