Çözüldü Merhabalar (KONU » Çakma Lobi`de Chat`i Komple Kapatma)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Arda Yıldızhan

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
4
Minecraft
ArdaYI
Merhabalar, isteğim şu oyuncular Çakma Lobi`ye girince chat komple kapalı olucak yani oyuncular /login & /register gibi komutları kullanabilecek fakat Chat Gözükmeyecek.
Örneğin » AuthMe kullananlar bilir AuthMe Pluginin de Chat`de giriş yapana kadar Giriş Yapınız vs. vs. mesajları çıkar o mesajları kimsenin görmemesini istiyorum. Bir Plugin veya Skript Varsa Bana Ulaştırırsanız Çok Mutlu Olurum.

Bilen Yok Mu? Çok İhtiyacım Var Bu Eklentiye.

Skript ile yapabilirsin​
Kod:
on chat:
         cancel event

Skript ile yapabilirsin​
Kod:
on chat:
         cancel event
Merhabalar, Kral verdiğin Skript`i sunucuma ekledim şimdi chat`e komut dışında birşey yazılmıyor ama chat`de çıkan mesajlar hala gözüküyor Yani istediğim şey maalesef olmadı bir çözümün var mıdır acaba? Yardımcı olursan çok mutlu olurum.

Merhabalar, Kral verdiğin Skript`i sunucuma ekledim şimdi chat`e komut dışında birşey yazılmıyor ama chat`de çıkan mesajlar hala gözüküyor Yani istediğim şey maalesef olmadı bir çözümün var mıdır acaba? Yardımcı olursan çok mutlu olurum.
Kod:
on command:
    if player has permission "op":
        stop
    else if sender is player:
        if command is not "register" or "reg" or "login" or "l" or "lobi":
            cancel event
            send "&b&lGladia PVP &8→ &7İzin verilen komutlar; &f[/register, /reg, /login, /l, /lobi]"
    else if sender is console:
        stop

Arkadaşlar ben galiba kendimi anlatamadım. Şimdi İsteğim Şu: Oyuncu Çakma Lobi Sunucusuna giriş yaptığında sol taraftaki Chat hiç gözükmeyecek ama oyuncu komutları kullanabilecek. Böyle birşey mümkün müdür?

dostum skript ile chati her 10 dakikada bir sildirebilirsin işte skripti:

every 10 minutes:
execute console command "sil"

Messagefilter ile mesajları kapatabilirsin. Authme config.yml ve dil dosyasını incele belki kapatma seçeneği vardır.

Messagefilter ile mesajları kapatabilirsin. Authme config.yml ve dil dosyasını incele belki kapatma seçeneği vardır.
Maalesef inceledim ama böyle bir seçenek bulamadım. Farklı bir çözümü olan var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl