Çözüldü Merhabalar, CrazyCrates Ve İtemsAdder Yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Arda Yıldızhan

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
4
Minecraft
ArdaYI
Merhabalar, Sunucumda CrazyCrates Ve İtemsAdder Eklentilerini Kullanıyorum Ve Oluşturduğum Kasalara İtemsAdder İle Yüklediğim Özel Eşyaları Koydum Ama Görsel`de Olduğu Gibi Özel Eşyalar Taş Şeklinde Gözüküyor. Ayrıca 1. Ve 3. Satırdaki Taşlar`ın Da Cam Olarak Gözükmesini Ayarlıyorum Fakat Gözükmüyor Yardımcı Olur Musunuz Şimdiden Teşekkürler.

Ekli dosyalar

• MC-TR Konu Görsel.png
    MC-TR Konu Görsel.png
    8,5 KB · Görüntüleme: 191
Gördüğüme göre itemsadder sürümün eski

Merhabalar, Sunucumda CrazyCrates Ve İtemsAdder Eklentilerini Kullanıyorum Ve Oluşturduğum Kasalara İtemsAdder İle Yüklediğim Özel Eşyaları Koydum Ama Görsel`de Olduğu Gibi Özel Eşyalar Taş Şeklinde Gözüküyor. Ayrıca 1. Ve 3. Satırdaki Taşlar`ın Da Cam Olarak Gözükmesini Ayarlıyorum Fakat Gözükmüyor Yardımcı Olur Musunuz Şimdiden Teşekkürler.
Çözüm yolu var sunucunun taban sürümü 1.16.5 mi?

Varsa öneriniz dinleyebilirim Kral
1.10.1 ve Itemsadder 3.0.0 için eklentisel bir problem yok eşyaların görünmemesine dair sorun için oyunda hangi eşyayı kasada görünecek eşya olarak ayarlıcaksan örneğin kasa anahtarı ayarlıcaksın kırmızı, plugins\ItemsAdder\storage klasörü içerisindeki items_ids_cache.yml dosyasını açıp oradan itemin adına göre arama yapıp kırmızı anahtarın id numarasını alıcaksın hocam bu herkeste farklı olabilir örneğin bende itemsadder:red_key: 10053 bu 10053 sayısını CrazyCrates içerisinde mesela kasa anahtarı yapıcaksın aşağıdaki gibi yapıcaksın arattığın eşyanın biraz üstüne çıktığında satır başında eşyanın orijinal modeli gözükür mesela anahtarların olduğu yerde stick yazar kasada görünüşü ayarlamak içinde STICK#ID şeklinde ayarlayabilirsin.

Kod:
  PhysicalKey:
    Name: '&6Anahtar'
    Lore:
    - '&6Kasayı açmak için kasaya sağ tıklayın.'
    Item: STICK#10053
    Glowing: true

Eşyalar içinde aynı şekilde kasaya eklediğin eşyadan sonra kasanın .yml dosyasını açıp display item kısmının sonuna o eşyanın #id eklemesini yapıcaksın bu şekilde gözükür. Örneğin kasaya modlu bir yay ekledin düzenlemek için dosyayı açıp DisplayItem: BOW olan yerin sonuna o eşyanın id numarası neyse onu ekliceksin. DisplayItem: BOW#10012 gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl