Merhabalar bu iş tutarmı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan berat4124
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 162

berat4124

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
42
Minecraft
berat4124

Discord:

erzincan_merkezi

Merhaba ben berat 14 yaşında bir çocuğum ben bir çizgi film aşığıyım ve çok izlerim yaklaşık 2 yıldır sürekli dizi adlı çizgi filmi izliyorum en sevdiğimde o onu izlemeye başladığımdan beri bende bir çizgi film yapma isteği uyandı hayalim ve okumak istediğim bölümde bu yönde senaryo yazmayı çok sevıyorum çizgi film özellikle okulda bölüm bölüm çizgi film yazdım şuanda elimde 40 bölümlük çizgi film arvişi var biraz para kazanmak isterim ;

:Çizgi film senaryosu absürt fantastik hikaye yaş aralığı farketmez

:Fİlm senaryosu bi kaç tane yazdım

:kısa film senaryosu yazabilirim

Sizce mc-tr de bunlar tutarmı satılırmı hangileri satılır ve nekadardan satılır yardım ederseniz sevinirim teşekkürler.

Selam,

Güzel bir uğraş ama tam olarak ne satmayı düşündüğünü anlamadım.

:Çizgi film senaryosu absürt fantastik hikaye

:Fİlm senaryosu

:kısa film senaryosu

bunlar

Merhaba ben berat 14 yaşında bir çocuğum ben bir çizgi film aşığıyım ve çok izlerim yaklaşık 2 yıldır sürekli dizi adlı çizgi filmi izliyorum en sevdiğimde o onu izlemeye başladığımdan beri bende bir çizgi film yapma isteği uyandı hayalim ve okumak istediğim bölümde bu yönde senaryo yazmayı çok sevıyorum çizgi film özellikle okulda bölüm bölüm çizgi film yazdım şuanda elimde 40 bölümlük çizgi film arvişi var biraz para kazanmak isterim ;

:Çizgi film senaryosu absürt fantastik hikaye yaş aralığı farketmez

:Fİlm senaryosu bi kaç tane yazdım

:kısa film senaryosu yazabilirim

Sizce mc-tr de bunlar tutarmı satılırmı hangileri satılır ve nekadardan satılır yardım ederseniz sevinirim teşekkürler.
Tr'de kaç kişi fiziksel kitap veya e-kitap okuyor da Minecraft kitlesine bunu satmaya çalışacaksın? Yanlış yerde değerin anlaşılmaz böyle alanlarda ilgin ve yeteneğin varsa bunu yanlış yerlerde heba etme. Bunun yerine senarist olan kişilerle bağlantı kur senle benzer kişilerle çevre oluştur onlar seni yönlendirir. Kendine bir liknedin hesabı oluştur senin gibi senaryo yazan diğer insanları bul, o kişileri araştır neler yapmışlar hangi eğitimleri almışlar vs.

Tr'de kaç kişi fiziksel kitap veya e-kitap okuyor da Minecraft kitlesine bunu satmaya çalışacaksın? Yanlış yerde değerin anlaşılmaz böyle alanlarda ilgin ve yeteneğin varsa bunu yanlış yerlerde heba etme. Bunun yerine senarist olan kişilerle bağlantı kur senle benzer kişilerle çevre oluştur onlar seni yönlendirir. Kendine bir liknedin hesabı oluştur senin gibi senaryo yazan diğer insanları bul, o kişileri araştır neler yapmışlar hangi eğitimleri almışlar vs.
sağol cano

Yani Burası bir minecraft formu bu tarz içeriklerin tutması zor olur tabi ki ama başka yerlerde bu işlerin döndüğü yerlerde biraz daha tutma olasılığı fazla olacaktır

Ya hevesini kırmak gibi olmasın ama bir tane bile satılmaz bence hele Minecraft kitlesine bunları satma ihtimalin yok

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl