Skript Paylaşımı Merhabalar. Bir Skript Yazdım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba MC-TR Ailesi. Ben Crin.

Bir Skript Yazdım. Sizden Düşüncelerinizi İstiyorum.

Skript Konusunda Yeniyim.

7. Sınıfa Gidiyorum. Skript'e Başlayalı 1 Hafta Olmadı. 2-3 Gün Oldu.

Skriptim: /sil ve /ctsl

/ctsl : Yetkililer için. Tüm Chati Silmek için.
/sil : Oyuncular Rahatsız Olduklarında Kendi Chatlerini Silmek İçin.

Öncelikle Yazdığım Kodu size Atayım. ;

Kod:
# Kendi Chatini Sil

command /sil:
  trigger:
    loop 200 times:
      send " " to player

send "         &4&l Kendi Chatini Sildin."
    send "  &5&lUmarız Seni Kimse Rahatsız Etmiyordur."
    send "         &7&lMC-TR iyi Oyunlar Diler..."

# Tüm Chati Sil

command /ctsl:
  usage: /ctsl
  permission: yetkili.sil
  permission message: Hayır sen sadece Kendi chatini silebilirsin.
  trigger:
    loop 200 times:
      broadcast " "

broadcast "&4&l  Sohbet Yetkili Tarafından Silindi."
    broadcast "&6&l        Chati Kirletmemeye"
    broadcast "&6&l         Gayret Ediniz..!"
    broadcast "&7&l      MC-TR iyi Oyunlar Diler..."

Yazdığım Kod Bu. Şimdi Oyundan Görüntülere Geçeyim. ;

Ekli dosyayı görüntüle 98289

Kendi Chatini Silme

Ekli dosyayı görüntüle 98290

Tüm Chati Silme

Nasıl Olmuş ? Dediğim gibi Yeniyim. Sizden Düşüncelerinizi Almak istedim...

Gereksiz Bir Skript bunu Profesyoneller 2 sn de Yapıyorlar :D
Ama Ben Yeni Oldugum için buna "OHA" Diye Karşılık Veriyorum :D
Oldukça basit olmuş, fakat hata göremedim. Bu arada oyuncunun belli olduğu yerlerde "to player" eklemene gerek yok. Umarım istediğin yerlere gelirsin, başarılar. Bu arada ben de 6. sınıfta başladım galiba, şuan 8'im. Senin gibi erken böyle şeylerle ilgilenmek bence gayet iyi.

Öncelikle oyuncu kendi sohbetini F3+D ile silebiliyor ilk kısım çok gereksiz olmuş.
Onun haricinde skript ile ilgili şeyleri iyice öğrenip güzel işler yapmanı öneririm.

güzel ama renkler çok kötü :/

Öncelikle oyuncu kendi sohbetini F3+D ile silebiliyor ilk kısım çok gereksiz olmuş.
Onun haricinde skript ile ilgili şeyleri iyice öğrenip güzel işler yapmanı öneririm.
Doğru Aslında. Yeni Hesap Açtım Mc-Tr de. bu konuyu açtıktan sonra kendimi çok geliştirdim. projelerim var. onları inşAllah yetişirse Paylaşıcam...
güzel ama renkler çok kötü :/
Aynen. o zamanlar renkleri falan nasıl güzelleştircem bilmiyordum. bu konuyu açtıktan sonra çok geliştirdim kendimi.

Doğru Ancak Oyuncuların Azımsanamıycak Bir Kısmı Bunu Bilmiyor Hemde Baya Bir Kısım Ya Clientlerin Özelliklerini Kullanıyorlar Yada Sunucu Komutlarını Varsa Tabi Yani Koyması Normal Çoğu Kişi Bunu Bilmez Ki Ben Bildiğim Halde Unutup Bi Aralar Baya Onu F3 + Hangi Tuşla Yapıyoduk Diyip Hepsine Basarak Öğrenmiştim Yani O Konuda Pek Yadırgama Bence Yine Çok Uzattım Pff

İyi Forumlar...

Saygılarımla...

Ellerine Sağlık Başarılı Skript :)

ilke göre güzel görünüyor.

Doğru Ancak Oyuncuların Azımsanamıycak Bir Kısmı Bunu Bilmiyor Hemde Baya Bir Kısım Ya Clientlerin Özelliklerini Kullanıyorlar Yada Sunucu Komutlarını Varsa Tabi Yani Koyması Normal Çoğu Kişi Bunu Bilmez Ki Ben Bildiğim Halde Unutup Bi Aralar Baya Onu F3 + Hangi Tuşla Yapıyoduk Diyip Hepsine Basarak Öğrenmiştim Yani O Konuda Pek Yadırgama Bence Yine Çok Uzattım Pff

İyi Forumlar...

Saygılarımla...
Dedikleriniz doğru olabilir. Ayrıca F3'e basarsan orda bile F3+Q help gibi bir metin olması gerek. F3+Q sayesinde bütün tuşların ne işe yaradığını öğrenebilirsin.

gayet güzel :d biz skripte başladıgımızda direk send "" bıle yapamıyorduk cok guzel skript ellerine saglık kendini gelıştırme dileyle <#

Teşekkürler güzel görünüyor

Merhaba, forum kuralları gereği skript paylaşımı konunuzda skript ile alakalı en az 3 adet resim gereklidir. aksi taktirde konunuz arşive alınacaktır, eksikleri tamamlamanız için 24 saat tanıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl