Merhabalar ben Enes, Uzun zaman önce yaptığım bir yapımı eleştirmenizi ve önerilerde bulunmanızı istiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şey yapılar nerede acaba ?

Gayet güzel olmuş fakat spawn olarak mı tasarladınız yoksa rastgele yapı mı ? Buna göre öneride bulunabilir.

sci-fi bir yapıya benziyor ancak bitirip atman gerektiğini düşünüyorum.

@orange Sci-fi Bir Build zaten ve bitirip atman derken zaten bu build bitti burdaki şey sci-fi de nasıl olduğumu görmek

@orange Sci-fi Bir Build zaten ve bitirip atman derken zaten bu build bitti burdaki şey sci-fi de nasıl olduğumu görmek
Yaklaşık benim gördüğüm 120x - 150x gibi bir alana sadece uçlara yapı koyarak birde yeri biraz boyayıp çıkıntı ekleyerek bitti demek doğru olmaz diye düşünüyorum, eğer görsel amaçlı bir yapı yaptıysan 50x50 bir alana yapılarını plot build tarzı terrain yapıp üstüne koyarsan görsel açıdan daha iyi görüneceğini düşünüyorum.
Sci-fi yapı yapmıyorum ilgi alanım değil onun için bir şey söyleyemeyeceğim.
Plot build tarzı terrain dediğim de şu; el ile yapılan terrain.

1629460930136.png

Mesela bana ait bir yapı, tamamen tamamlanmış buna bir yorumda buluna bilirsin veya buluna biliriz ama bir eve veya tekli yapılara eleştiri nasıl yapmamızı bekliyorsun.

çok tecrübeliymiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl