Bulundu Merhaba yeni açacağım servera yetkili arkadaşlar arıyorum.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ByEmirr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.626
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ByEmirr

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
2
Pluginer-Builder önceliğimdir
Şuan bukkit üzerinden sanki paraliymiş gibi domaini var ancak ilerki zamanlarda güzel bir test serveri açabilirsek bu katılacak olanlarla paraliya döndüreceğim kesindir.
Bu arada skriptTR Seni bekliyorum özel mesaj atamadım öyüzden yorum yapabilirsin :)

Pluginer-Builder önceliğimdir
Şuan bukkit üzerinden sanki paraliymiş gibi domaini var ancak ilerki zamanlarda güzel bir test serveri açabilirsek bu katılacak olanlarla paraliya döndüreceğim kesindir.
Bu arada skriptTR Seni bekliyorum özel mesaj atamadım öyüzden yorum yapabilirsin :)
Pluginer arıyorsan ben yaparım dostum. Fakat ücretli skype live:theblackby

Kaç paraya yapıyon :D

Ben builder olabilirim suanda builder oldugum servur var ama malesefki skype gibi ulasım seyleri kullanmıyorum.Bide ne olcak skyblock filan onu yaz.[DOUBLEPOST=1479066258,1479066064][/DOUBLEPOST]
20 den başlıyor.
kardes benim survival server var forumda hic yok neden duzgun 1.8

Skype yükle yoksa nası görüşecez

Dostum Skype adresim = SkripTR.Official

Ben builder olabilirim suanda builder oldugum servur var ama malesefki skype gibi ulasım seyleri kullanmıyorum.Bide ne olcak skyblock filan onu yaz.[DOUBLEPOST=1479066258,1479066064][/DOUBLEPOST]
kardes benim survival server var forumda hic yok neden duzgun 1.8
"Servur" değil kardeşim. "Server"

Kardes bana ulasacagınız bir iletisisim sitesi gibi sey yoktur.Ama hep acıgım sayılır oyuncularla aram hem iyidir.[DOUBLEPOST=1479143303,1479142334][/DOUBLEPOST]
Yukarıya bakarsan sevinirim.

Ozaman maalesef hiç birşeyin yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl