Merhaba Yeni 1.19.1 Survival Server Açıcam İstediğiniz Sistemleri Söylermisiniz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan NADXIWA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.736
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yabancı sunuculara girin inanın türk sunucularından kat kat daha güzel
Bakıp yaptım fakat oyuna giren oyuncular sistemleri çözemedi yetkililer çok iyi bir şekilde anlatıyor fakat oyuncular sistemi anlayamıyor.

itemsadder olmasında ne olursa olsun her sunucu itemsadder kullanıyor oyuncular olarak bıktık

itemsadder olmasında ne olursa olsun her sunucu itemsadder kullanıyor oyuncular olarak bıktık
Kendi sunucuzdada vardı sanırım ayrıca önceki açtığımızda oyuncular çok sevmişti ve yine kullanıcağız.

Ayrıca her sunucu kullanıyor fakat çoğu leak kullanıyor buda sorun oluşturuyor itemsadder tam verim alamıyorlar.

Işınlanma tuzağı gibi şeylere yasak getirebilirsiniz, aynı zamanda "kanlı ay" zamanında hayvanlara demir - zincir set giydirip güçlendirme yapabilirsiniz, canavarlar öldürüldüğünde az bir ihtimal ile (%0,5 gibi) bir miktar para veya elmas eşyalar veya daha değerli şeyler düşebilir, ihtimaller değerlere göre azalır. bu hem rekabeti hem de oyuncular arasındaki ticareti ve iletişimi geliştirir.

Sorununuz çözüldüyse belirtmeyi unutmayınız

İyi Forumlar

Daha fazla yardım ve bilgi almak için Discord adresim:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Sorununuza yardım edebildiysem bi' elması çok görmeyin :)​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl