Merhaba, Tekrardan buradayım ve sizlere bir sorum var!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Claures
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 410
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Claures

Amirim?
Elmaslar
409
Minecraft
allyemir_0

Discord:

AliEmirBoztas#8203

Merhaba forum üyeleri.
Birçoğunuzun bildiğini düşünüyorum, fakat bilmeyenler için kendimi tanıtmak isterim.
Ben Ali Emir, daha önceden de bu forumda aktif bir şekilde görev yapmaktaydım.
Aklımda bir proje var, sizlerin fikirlerini almak istiyorum. Fakat gerçekçi bir yaklaşımda bulunmanızı rica ediyorum.

Gerçekçi yaklaşım derken ne mi kast ediyorum?
Gerçekçi yaklaşım derken; Anlattığım olaya olabilir: şu sebeplerden veya, olamaz: şu sebeplerden
gibi sebep belirterek yaklaşmanızı istemekteyim. Ve bu sebeplerin de en önemli özellik olarak gerçekçi olması lazım.
Malum Türkiye şartları altında Minecraft oynayan oyuncuların büyük bir çoğunluğu skyblock sunucularına yoğunlaşmış durumda.

Fakat ben uzun zaman sonra bir faction sunucusu açarak, eskinin tadını vermek ve "lapis" belasından kurtulmak istiyorum.
Yani hatırlarsanız bir mesleğe katılırdık, odun kırardık, taş kırardık. Şimdi öyle mi? Her yer bol bol lapis.

İşte bunun yüzünden eskiden arsalara bile tarım yaptığımız bir tarz sunucu açmayı düşünmekteyim.
Bu konudaki yorumlarınızı bekliyorum, sağlıcakla kalın!

Düşünüyorum da gayet güzel bir sunucu olur günümüz şartlarında emek seviyorum diyen kişilerin saysının az olması sadece biraz insanı tereddüte sokuyor kolaya alışmış oyuncu topluluğunu emeğe alıştırmak biraz zaman alacaktır ama peşini bırakma umarım hedeflerine ulaşırsın :)

Doğru söylüyorsun ortalık skyblock sunucusu kaynıyor kaliteli bir factions sunucusu yok denecek kadar az

Doğruyu söylemek gerekirse ben 2013 ile 2014 yıllarında şu an Türkiye'nin en büyük sunucularından birisi olan CR'de Faction oynardım. Her ne kadar 5-6 yıl öncesinin Faction'u olsa bile o zamanlar günümüzün büyük bir kısmı da Lapis kısmında geçerdi. Yani sadece bu sunucuya da özgü değildi. Çünkü diğer başta gelen Faction sunucularında da lapis de baya da bir önem taşımaktaydı. Şimdi ise zenginleştirilmiş sistem ve lapislerle bambaşka bir hal aldığı da doğrudur. Eski sistematiğiyle sunucu kurmayı düşünüyorsan gerçekten tutabilir ama sadece mesleklere dayalı bir şey olursa maalesef ki tutacağını sanmıyorum. Çünkü sanırsam bu bahsettiğiniz şey daha da eski yılları kapsıyor ki ben o zamana denk gelmedim :))

İngilizcen sağlamsa, arkandaki teknik ekip sağlamsa, bütçen sağlamsa, globale de açarsan başarı seninle olacaktır.

İngilizcen sağlamsa, arkandaki teknik ekip sağlamsa, bütçen sağlamsa, globale de açarsan başarı seninle olacaktır.

Katılıyorum, Türkiye'de maalesef, tutmaz ki bizim ülkemiz artık bu tür zenginleştirilmiş sunuculara da alıştığı içinde gelmek istemiyor :'(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl