Çözüldü Merhaba sunucumda consola reload yazdıgımda sunucyu otomatık kapatıyo

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan quard1453
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 531
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

quard1453

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
10
MERHABA KENDİ PC MDE SUNUCUMU HAZIRLIYORDUM PLUGİN PAKETİ VS HAZIRLADIM AMA PLUGİNLERDE Bİ HATA OLUSMADI HEPSİ GAYET İYİ ÇALIŞIYOR YENİ PLUGİN EKLEDİM RELOAD ATIYIM DEDIM RELOAD YAZDI MENTERE BASINCA RELOADI ATIYO AMA SUNUCU KAPALI GOZUKUYO VE DUYURU SISTEMINDEN GONDERILEN MESAJLAR CONSOLDAN GOZUKUYO ASSAGIDAKI FOTOGRAFLARDAN BAKABILIRSINIZ

1. RELOAD YAZDIGIMDA

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

2. MC GİRİP SUNUCUYA BAKTIGIMDA

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

3. CONSOLA GERİ DÖNÜP BAKTIGIMDA

4. CONSOLDAN OTOMATIK DUYURU SISTEMINDEN GELEN MESAJLAR GOZUKUYOR AMA SUNUCU MC DE KAPALI GOZUKUYO ?

size zahmet yardımcı olurmusunuz neyden kaynaklanabnılır sunucuya yuklemedım ondanmı yoksa bilemiyorum yani kendi, pcmdekı javayıda guncelledım spigotuda guncelledım ama gene aynı

tüm pluginlere reload atmak yerine istediklerinize reload atın veya kapatıp açın cmd'yi reload atmanızı pek tavsiye etmem bendede oluyor ayrıca ama gerek yok cmdyi kapat aç yap reload yerine veya istediğin plugine reload at

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl