Gönüllü Merhaba Sunucu Açıyorsanız Yönetici Admin AAC Moderatör Gibi yetkililer arıyorsanız Ben Burdayım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Tahakral333
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 188

Tahakral333

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
26
Minecraft
Tahakral333

Discord:

tahakral_333

Merhaba, ben Muhammed Taha Ay.

Minecraft sunucularında görev almak istiyorum. Özellikle yeni açılan veya gelişmekte olan sunuculara katkı sağlamak benim için önemli. Daha önce sunucu yönetimi konusunda deneyimim var ve sorumluluk almayı bilen biriyim.

Admin, moderatör veya rehber gibi pozisyonlarda görev alabilirim. Oyuncularla iletişimim iyidir, kurallara bağlı çalışırım ve sunucu düzenini koruma konusunda dikkatliyim. Aktif bir şekilde görevimi yerine getirmeye özen gösteririm.

Eğer sunucunuzda güvenilir ve ilgili bir yetkiliye ihtiyaç varsa benimle iletişime geçebilirsiniz.

İletişim:
Discord: tahakral_333

Ekli dosyalar

• 360_F_606836950_PobcgoRPKyTpAT8HDObeeAuxcDIsw6Jh.webp
    360_F_606836950_PobcgoRPKyTpAT8HDObeeAuxcDIsw6Jh.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 32
Bir sunucum olursa ilk olarak sana ulaşacağım umarım en kısa sürede hakkını alacağın bir sunucu bulursun dostum

Kaç yaşındasın?

Merhaba, ben Muhammed Taha Ay.

Minecraft sunucularında görev almak istiyorum. Özellikle yeni açılan veya gelişmekte olan sunuculara katkı sağlamak benim için önemli. Daha önce sunucu yönetimi konusunda deneyimim var ve sorumluluk almayı bilen biriyim.

Admin, moderatör veya rehber gibi pozisyonlarda görev alabilirim. Oyuncularla iletişimim iyidir, kurallara bağlı çalışırım ve sunucu düzenini koruma konusunda dikkatliyim. Aktif bir şekilde görevimi yerine getirmeye özen gösteririm.

Eğer sunucunuzda güvenilir ve ilgili bir yetkiliye ihtiyaç varsa benimle iletişime geçebilirsiniz.

İletişim:
Discord: tahakral_333
Neden kendi sunucunu açmıyorsun?

Discord üzerinden ulaşabilirsin
DC: Esccon

İletişime geçilmiştir
Ortağım iletişime geçemezse berkrg Discord adresimden iletişime geçebilirsin

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl