Merhaba Şuna Bir El Atabilecek?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KansızKurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.109
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KansızKurt

• нєяσмιηуυм cєσ •
Elmaslar
475
Minecraft
j3tblue

Discord:

mericbozkurt#2650

Arkadaşlar şunu nasıl yapıyorlar? Bu değilde örnek verdim? Böyle mesela oyuna biri girince burda yazıyor oyuna girdi diye...

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Ekli dosyalar

• 2016-11-08_17.53.21.png
    2016-11-08_17.53.21.png
    40,2 KB · Görüntüleme: 290
O göstermiş olduğun resim Hologram adı verdiğimiz şeydir. Onu yapmak için Holographic Displays plugini ile yapabilirsin.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Yüklemenin ardından oluşturmak için /hd create <YazacağınMesaj> olarak oluşturabilirsin. Tabi renkli istiyorsan renk kodu kullanmalısın. Örneğin /hd create &6MC-TR gibisinden mesaj oluşturabilirsin. Ancak pek emin değilim renk konusunda ama kurup deneyebilirsin.

Holographic Displays Komutlar

Yüklemenin ardından oluşturmak için /hd create <YazacağınMesaj> olarak oluşturabilirsin. Tabi renkli istiyorsan renk kodu kullanmalısın. Örneğin /hd create &6MC-TR gibisinden mesaj oluşturabilirsin. Ancak pek emin değilim renk konusunda ama kurup deneyebilirsin.

Holographic Displays Komutlar
Bu holograpic displays olamaz diye düşünüyorum. Eğer /hd create &6MC-TR Yapar ise sadece durduğu yere hologram oluşur. Bu arkadaşımızın anlattığı Oyunculara alt tarafa otomatik mesaj gelmesi.
Az bekle biliyodum ben ismini unuttum.

Bu holograpic displays olamaz diye düşünüyorum. Eğer /hd create &6MC-TR Yapar ise sadece durduğu yere hologram oluşur. Bu arkadaşımızın anlattığı Oyunculara alt tarafa otomatik mesaj gelmesi.
Az bekle biliyodum ben ismini unuttum.
Bende yeni anladım anlatmaya çalıştığını D Aynen Senin dediğini istiyorum D orda oyuna girin çıkan fln yazacak ama ne eklentisi olduğunu bilmiyorum veya ne skriptse? :(

Bende yeni anladım anlatmaya çalıştığını D Aynen Senin dediğini istiyorum D orda oyuna girin çıkan fln yazacak ama ne eklentisi olduğunu bilmiyorum veya ne skriptse? :(
Script evet :D Arşivimde olması lazım az bekle[DOUBLEPOST=1478625568,1478625229][/DOUBLEPOST]
Script evet :D Arşivimde olması lazım az bekle
Tamamdır buldum

Kod:
## ** ile belirttiğim yere kaç saniyede bir yazılsın? ##

every ** seconds:
[TABVAR]execute console command "/tm abc &eTBBY"
Gerekli pluginler:
titlemanager :

abroadcaster :

Script evet :D Arşivimde olması lazım az bekle[DOUBLEPOST=1478625568,1478625229][/DOUBLEPOST]
Tamamdır buldum

Kod:
## ** ile belirttiğim yere kaç saniyede bir yazılsın? ##

every ** seconds:
[TABVAR]execute console command "/tm abc &eTBBY"
Gerekli pluginler:
titlemanager :

abroadcaster :
Bana oyuna biri girince çıkanı lazım?

Onuda ayarlarız sıkıntı yok canım :) Şimdi işlerim var skype eklimiydin ? ekle istersen ordan atarım yarın veya gece Skype » live:theblackby
Bulamadımda siz eklermisiniz? mericbozkurt

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl