Merhaba minecraft BOXPVP sunucusu kurma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ebox
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 613
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ebox

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
1
Minecraft
Eboxpvp
Merhaba 10bin tl gibi bi bütçeyle boxpvp sunucusu açtırsam kendim uğraşmadan sizce nasıl olur ve çok vakit harcamam gerekirmi

Ve ilerleyen zamanlarda gelir elde edebilirmiyim çok zaman harcayamam sadece 2. İş olarak açmak istiyorum

Hic ugrasmadan kazanman zor malesef gelir bakimindan ama iyi bir developer tutarsin ve ona butce verirein ardındada reklamlarla ugrasacak birini ayarlarsan bir ihtimal.

Merhaba 10bin tl gibi bi bütçeyle boxpvp sunucusu açtırsam kendim uğraşmadan sizce nasıl olur ve çok vakit harcamam gerekirmi
bende boxpvp sunucusu açıyorum uğraştırır ama ben 1-2 haftada hallettim 1-2 şey kaldı mesela eğer reklam yapacak birini bulursan iyi kazanırsın developerde lazım uğraşmak istemiyosan bulman lazım başka bir sorun varsa discorddan ulaşabilirsin apee_1

10bin TL gibi bir bütçe BoxPvP gibi en maliyetsiz oyun türüne göre gerçekten nimet gibi bir rakam. bu paraya developer tutarak gelirin bir kısmını bölüşmeyi veya kendiniz yaparak bu paraya BoxPvP sunucularının kralı olabilirsiniz. Tabi para doğru yerlere doğru şekilde harcanır ise. Zamanla web site ile para kazanırsınız.

İyi Günler Diler,Geçmiş Bayramınızı Kutlarım.

10bin TL gibi bir bütçe BoxPvP gibi en maliyetsiz oyun türüne göre gerçekten nimet gibi bir rakam. bu paraya developer tutarak gelirin bir kısmını bölüşmeyi veya kendiniz yaparak bu paraya BoxPvP sunucularının kralı olabilirsiniz. Tabi para doğru yerlere doğru şekilde harcanır ise. Zamanla web site ile para kazanırsınız.

Teşekkürler

Çok saçma şekilde fazla kazandırıyor boxpvp

Boxpvp paket türü hakkında bilginiz var ise pakete en fazla plugin masrafı yapılır oda 7000 maksimum tutar. 3000 TL lik bir kısmı ufak tefek yerlere reklam verin. Geri kalan reklamı ise kendiniz video çekip Instagram, YouTube shorts, tiktok tarzı yerlere yükleyin ve kısa süreli reklam paketlerinden alın. Toplam burada gidecek ortlamaa bütçe 00 TL civarı olur(en fazla ve en kral şekilde) Geriye kalan 1000 TL ile VDS alabilirsiniz. 1500 civarı domain ve web script alabilirsiniz. 500 TL ye ise çekildi vb sezon ödülü olarak dağıtabilirsiniz.

Eğer paket yapacak bilginiz yok ise piyasada düzgün olarak tamamen size özel(edit olmayan gerçekten 0 dan yapılan paketler) ortalama 3500-5500 arası yapılmakta. 4000 TL paket 1500 domain web script, 2000 reklam 2500 plugin ile 10000 TL lik bütçeyi harcayabilirsiniz. İki türlü de de güzel bir online yakalamak mümkün.

Çok saçma şekilde fazla kazandırıyor boxpvp
Evet hocam. Maliyeti en düşük oyun türlerinden biridir yapımı kolaydır fazla plugin ve masraf gerektirmez ama güzel kazandırıyor orası ayrı keşfeti açık bir TikTok hesabı sizi yılda 5 haneli rakamlar kazandırmaya götürebilir. sadece tek bir hesap bunu yapabiliyor fakat bütçe çok fazla arkadaş kendiside büyük minecraft youtuberlarına reklam yaptırabilir.Çokta iyi kazanır doğru harcama yapar ise.

Evet hocam. Maliyeti en düşük oyun türlerinden biridir yapımı kolaydır fazla plugin ve masraf gerektirmez ama güzel kazandırıyor orası ayrı keşfeti açık bir TikTok hesabı sizi yılda 5 haneli rakamlar kazandırmaya götürebilir. sadece tek bir hesap bunu yapabiliyor fakat bütçe çok fazla arkadaş kendiside büyük minecraft youtuberlarına reklam yaptırabilir.Çokta iyi kazanır doğru harcama yapar ise.
Aslında ilgi çeken şey mod degil düşünce tarzı. İstersen en az tutan modu tercih etsin ama fikri kusursuz olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl