Merhaba MC-TR!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Velvexa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 487
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Velvexa

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
37

Discord:

velvexa0

Herkese merhaba değerli forum üyeleri!

Ben Işıl, aranıza yeni katıldım ve bu da benim ilk konum. Kendi halinde kendini geliştirmeye çalışan bir Java geliştiricisiyim. Üst düzey, çok profesyonel olduğumu iddia etmiyorum ancak hatrı sayılır düzeyde güzel işler yapabileceğime inanıyorum. Henüz portfolyom yok, burada yavaş yavaş vitrinimi genişleteceğimi düşünüyorum. Bu yolda bana destek olacağınıza inanıyorum! Çok kısa bir süre içerisinde paylaşımlarıma başlayacağım. Güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle!

Hoşgeldin Işıl, başarılar dilerim.

Ben Işıl, aranıza yeni katıldım ve bu da benim ilk konum. Kendi halinde kendini geliştirmeye çalışan bir Java geliştiricisiyim. Üst düzey, çok profesyonel olduğumu iddia etmiyorum ancak hatrı sayılır düzeyde güzel işler yapabileceğime inanıyorum. Henüz portfolyom yok, burada yavaş yavaş vitrinimi genişleteceğimi düşünüyorum. Bu yolda bana destek olacağınıza inanıyorum! Çok kısa bir süre içerisinde paylaşımlarıma başlayacağım. Güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle!
Hoş geldin Işıl
Sevgili Işıl foruma katılımın hayırlı olsun Ben de aramızda yeni bir Java geliştiricisini görmekten mutluluk duydum Kendi halinde kendini geliştirmeye çalışan bir geliştirici olmak en güzel yoldur bence O azim ve inançla hatrı sayılır düzeyde güzel işler yapacağına hiç şüphem yok Portfolyo zamanla oluşur burası o vitrini genişletmek için harika bir yer Emin ol bu yolda sana elimizden gelen tüm desteği veririz Paylaşımlarını merakla bekliyor olacağız Tekrardan hoş geldin güzel bir gün geçirmen dileğiyle Sevgilerimle Maju 💜

Son düzenleme:
Hoş geldin Işıl
Sevgili Işıl foruma katılımın hayırlı olsun Ben de aramızda yeni bir Java geliştiricisini görmekten mutluluk duydum Kendi halinde kendini geliştirmeye çalışan bir geliştirici olmak en güzel yoldur bence O azim ve inançla hatrı sayılır düzeyde güzel işler yapacağına hiç şüphem yok Portfolyo zamanla oluşur burası o vitrini genişletmek için harika bir yer Emin ol bu yolda sana elimizden gelen tüm desteği veririz Paylaşımlarını merakla bekliyor olacağız Tekrardan hoş geldin güzel bir gün geçirmen dileğiyle Sevgilerimle Maju 💜
İyi niyetiniz ve güzel dilekleriniz için çok çok teşekkür ederim! 🤍

Foruma hoşgeldin, gezinmeye başla elbet sana yön gösterecek konular bulursun.

Foruma hoşgeldin Işıl!

Morasty Yönetim Ekibi canı gönülden başarılar diliyor. :love:

Aramızda böylesine güzel gönüllü birisini görmek çok güzel, hoşgeldin asker🎖️

print('Hello, world!')

Hoşgeldin ışıl burada güzel şeyler paylaşacağına tüm kalbimizle inanıyoruz ve bekliyoruz bilgin olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl