Merhaba Forum!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MinS_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.003

MinS_

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
26

Discord:

MinS_#0398

Merhaba, ben MinS_. Ben 16 yaşında bir lise öğrencisiyim. Hobilerim PC başında vakit geçirmek arkadaşlarımla dışarı çıkmak ve oyun oynamak.
Hayatı ne çok heyecanlı, ne de çok pasif geçiyor orta ayarlı ama biraz enerjik biriyimdir. :D
Neyse konuyu fazla uzatmayayım hepinize merhaba!
Umarım foruma bir an önce alışırım.
İyi forumlar!

Hoşgeldin, iyi forumlar.

Foruma velkam :D

Hoş geldin, dostum birçok proje bulunuyor yazmayı seviyorsan Yetenekli Kalemler projesine gidebilirsin. Bu sayede kendini geliştirebilirsin. Umarım hızlı alışırsınız iyi forumlar dilerim.

Forumun eski yapı taşlarından olan ^benden^ bir hoş geldin. Umarım kalıcı olup, forum ortamına güzel katkılarda bulunursun. İyi forumlar, tekrardan hoş geldin.

Hoşgeldin, iyi forumlar.
Foruma velkam :D

Foruma hoşgeldiniz.
Forumun eski yapı taşlarından olan ^benden^ bir hoş geldin. Umarım kalıcı olup, forum ortamına güzel katkılarda bulunursun. İyi forumlar, tekrardan hoş geldin.
Hoş geldin, dostum birçok proje bulunuyor yazmayı seviyorsan Yetenekli Kalemler projesine gidebilirsin. Bu sayede kendini geliştirebilirsin. Umarım hızlı alışırsınız iyi forumlar dilerim.
Hoşbulduk. :) Yetenekli Kalemler projesine bakacağım, teşekkürler.

Hoşbulduk. :) Yetenekli Kalemler projesine bakacağım, teşekkürler.
Forumda aramanıza gerek yok tıklayın ve hemen gidin.
Bir çok güncelleme için bana tıklayın ve hemen gidin.
Peki yetkimiz nasıl artıyor? Onun içinde bana tıkla ve hemen uç.
Ve son olarak kurallara göz atman daha iyi olur onun içinde bana tıkla ve hemen okumaya başla.
Umarım sizlere yardımcı olabilirim azda olsa bu beni mutlu edecektir.

Merhaba, ben MinS_. Ben 16 yaşında bir lise öğrencisiyim. Hobilerim PC başında vakit geçirmek arkadaşlarımla dışarı çıkmak ve oyun oynamak.
Hayatı ne çok heyecanlı, ne de çok pasif geçiyor orta ayarlı ama biraz enerjik biriyimdir. :D
Neyse konuyu fazla uzatmayayım hepinize merhaba!
Umarım foruma bir an önce alışırım.
İyi forumlar!
Yine mi sen? Bıktım senden. Hoş geldin bu arada.

Forumda aramanıza gerek yok tıklayın ve hemen gidin.
Bir çok güncelleme için bana tıklayın ve hemen gidin.
Peki yetkimiz nasıl artıyor? Onun içinde bana tıkla ve hemen uç.
Ve son olarak kurallara göz atman daha iyi olur onun içinde bana tıkla ve hemen okumaya başla.
Umarım sizlere yardımcı olabilirim azda olsa bu beni mutlu edecektir.
Teşekkürler. Baya samimi birisin.
Yine mi sen? Bıktım senden. Hoş geldin bu arada.
Ne olursa olsun peşini bırakmayacağım. :)

Merhaba,hoşgeldin !
Ben Yağmur,17 yaşımdayım ''WEEB GİRL'' diyorlar bana,boş zamanlarımı Anime izlemek,LOL ve Minecraft oynamak ve uyuyarak geçiriyorum. ^_^
Evimde adı Tatsumi adında bir kedim var,türü ise British Shorthair.Hayatım çok sakin geçiyor müzik olarakta Chill Vibes,Chill Mix,Trap,Piano ve Modern Klasik Müziğe bayılırım.Daha fazla sohbet etmek istersen...Discord adresimden ulaşabilirsin. ^_^ AkinaMiyuki#5737

-İyi geceler dilerim... >_<

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl