MERHABA DOSTUM SENİDE LİDEROYUNCU'DA GÖRMEKTEN MUTLULUK DUYARIZ l +5 OYUN FARKLI SİSTEMLER HDSKİN KANAT CAPE RESİMLER GÜNCELLENECEK 1.8 - 1.12

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan LiderOyuncu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.692
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LiderOyuncu

O Sıktığın Kurşun Beni Yere Düşüremez!
Elmaslar
11
Minecraft
zCeneakStrqfe
ARKADASLAR YANLISIKLA 4 OYUN YAZDIRDIM NORMALDE 5 OYUN OYUNLAR : EMEKSKYBLOCK , OPSKYBLOCK , BEDWARS , SKYWARS , FACTİON - LOBİMİZDEN GÖRÜNTÜLER
1.png
2.png
3.png
4.png
4.png
5.png
asinpw-tasarim.png

Ekli dosyalar

• rReT1p.jpg
    rReT1p.jpg
    1,1 MB · Görüntüleme: 380
Son düzenleme:
Merhaba, forum kuralları gereği sunucu tanıtımınızı yapmak için 10 mesaj göndermeniz, konunuza 5 görsel eklemeniz ve profil resminizin bulunması gerekmektedir. Gereken şartlar sağlanmadığı takdirde konunuz 24 saatin sonunda arşive taşınacaktır.

Çok basit bir sunucu olmuş :(
Biraz uğraşıp daha güzel bir sunucu açabilirsiniz.

Hocam öncelike TURKIYENIN EN KALITELI HUB SUNUCUSU LİDEROYUNCU sizi diğer sunuculardan daha iyi,daha kaliteli yapan şey nedir? Gene bir "Türkiyenin en iyisi! En kaliteli,En güzel,en yenilikçi sunucu" vakası daha.

Son düzenleme:
diger sunuculardan farkı yok sistemler kısmında sistem yok 2 3 birşey uydurmuşsunuz ve tasarımınız bile hazır birşey demeye gerek bile yok sunucuda tek iyi olan şey map

Diğer sunuculardan pek farkınız yok hub olmanız dışında.

İlerde Daha İyi Yerlere Geliceğiz İnşallah Pluginer Ekibimiz Çalışıyor. Herkeze Yorumlarından Dolayı Teşekkür Ediyorum. İyi Günler Diliyorum.

Sunucunun oyun türlerini, sistemlerini ve haritalarını fazlasıyla beğendim ancak konu tasarımının bana kalırsa acilen değişmesi gerekiyor ;) :8

Pluginer ekibinizin klavyesi yanıyor olmalı sunucu baştan aşşağı copy pasterino xdxd

Sunucu konu tasarımını değiştirmelisiniz, sizi diğer hub sunuculardan ayıran bir özellik göremedim. Başarılar dilerim <3

Diğer sunuculardan ayıran özelliği yok. Üstelik eklenti paketi mapler vb size ait değil. 10 üzerinden 2

Konu tasarımı şahane gözüküyor, alıntı haritalar dışında haritalarınız güzel, Sistemler klasik geliştirilmeli başarılar dilerim <3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl