Merhaba ! Bu tasarım nasıl acaba ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan I don't know
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.863
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

I don't know

Pluginer & Tasarımcı & Maper | play.rainbownw.xyz
Elmaslar
80
Minecraft
I don't know

Discord:

I don't know

Merhaba !

İlk olarak örnek aldığım ve onun gibi tasarımlar yapmak için uğraştığım kişi @Creative Spects Adlı Tasarımcı.

mrb.png

Kötü yorumlarınızı bekliyorum . . . :)​

Tasarım olarak fena değil ama renk yazıyı okunaksız hale getirmiş diye düşünüyorum

Yeni başlayan birisine göre fena bir tasarım olmamış ki şahsen ilk tasarımına göre oldukça güzel de buldum. Başarılar dilerim :))

İlk tasarımına göre oldukça iyi fakat okunması biraz zorlu. O konuyuda halledersen iyi işler çıkarmaya devam edebilirsin.

Yeni başlayan birisine göre fena bir tasarım olmamış ki şahsen ilk tasarımına göre oldukça güzel de buldum. Başarılar dilerim :))
Bir insan hiç mi kötü yorum yapmaz ya :D I LOVE YOU !
Tasarım olarak fena değil ama renk yazıyı okunaksız hale getirmiş diye düşünüyorum
İlk tasarımına göre oldukça iyi fakat okunması biraz zorlu. O konuyuda halledersen iyi işler çıkarmaya devam edebilirsin.
Yazının arkaya doğru 1px halini atarmısın 3d olmasın yani 2d halini at daha düzgün halini atayım senin için de güzel bir bilgi olur.

Değerli yorumlarınız ve eleştirileriniz için teşekkürler !

Daha belirgin hale getirebilirsen gayet güzel bir şey ortaya çıkacaktır eline sağlık : )

Yazı stil filan güzel sade fakat güzel olmuş başarılı eline sağlık​

İlk denemeye göre güzel ama renkler fazla kontroastlı biraz renkleri iyileştirirsen güzel olur onun dışında çok güzel, Başarılar dilerim.

Yazı pek okunmuyor ama ilk tasarımına göre gayet iyi​

Meh. :melek:

Daha belirgin hale getirebilirsen gayet güzel bir şey ortaya çıkacaktır eline sağlık : )
Yazı stil filan güzel sade fakat güzel olmuş başarılı eline sağlık
Yazı pek okunmuyor ama ilk tasarımına göre gayet iyi
Değerli Yorumlarınız İçin Teşekkürler !​

Rengini değiştirirsen ve gölgelendirmeyi güzel yaparsan muazzam olur

Rengini değiştirirsen ve gölgelendirmeyi güzel yaparsan muazzam olur
Vallah sadece programda 1 2 şey bilerek tam renklendirme effect verme gibi olayları bilmeden yapmaya çalıştım o neden ile kötü :/
Ama bir daha bu kadar kötü olmayacak.​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl