Çözüldü Merhaba beyler GUİ Destekli DSat Skripti Arıyorum Yardımcı Olurmusunuz.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan NumberOne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.238
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

NumberOne

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
8
Minecraft
OnaycanKran

Discord:

OnaycanKran#0035

Herkeze Merhaba
Sizden Yukardada Belirttiğim Gibi Gui Destekli Bir Dsat Skripti İstiyorum.

Ama hatalı dsat istemiyorum elinde kaç tane varsa o kadar iron ingot varsa satsın istiyorum ./dsat yazdıgında menü gelsin istiyorum yapabilen arkadaştan şimdiden allah razı olsun

İYİ AKSAMLAR MC-TR AİLESİ

dostum onuda yapabiliriz basit fakat sana daha basitini vereyim
essentials worth den fiyatları ayarlıyabilirsin
örneğin
Kod:
command /demirsat:
    trigger:
        execute player command "sell iron_ingot"

gui destekli arıyorum bro ayrıca essentials kullanmak istemiyorum direk skript arıyorum.

sadece iron ingot mu? yoksa bir sürü blok olsun mu?

ikiside olabilir.

Buyur dostum.

Kod:
options:
    p: &3Skyblock &8»
    demirfiyat: 25
    altınfiyat: 60
    elmasfiyat: 100
    zümrütfiyat: 250
    kaktüsfiyat: 4000
    demirblokfiyat: 250
    altınblokfiyat: 600
    elmasblokfiyat: 1000
    zümrütblokfiyat: 2500
    kızıltaşblokfiyat: 150
command /sat [<text>] [<number>] [<number>] [<number>]:
    trigger:
        arg-1 isn't set:
            open virtual chest with size 3 named "&c&nSat Menü" to player
            wait 1 tick
            set {_slot} to 0
            loop 27 times:
                make gui slot {_slot} of player with gray stained glass pane named "&f"
                add 1 to {_slot}
            make gui slot 0 of player with iron ingot named "&fDemir" to run function esyaSatmenu(player, iron ingot, 25)
            make gui slot 1 of player with gold ingot named "&6Altın" to run function esyaSatmenu(player, gold ingot, 60)
            make gui slot 2 of player with diamond named "&bElmas" to run function esyaSatmenu(player, diamond, 100)
            make gui slot 3 of player with emerald named "&aZümrüt" to run function esyaSatmenu(player, emerald, 250)
            make gui slot 4 of player with 111 named "&2Nilüfer" to run function esyaSatmenu(player, 111, 4000)
            make gui slot 18 of player with iron block named "&fDemir Blok" to run function esyaSatmenu(player, iron block, 250)
            make gui slot 19 of player with gold block named "&6Altın Blok" to run function esyaSatmenu(player, gold block, 600)
            make gui slot 20 of player with diamond block named "&bElmas Blok" to run function esyaSatmenu(player, diamond block, 1000)
            make gui slot 21 of player with emerald block named "&aZümrüt Blok" to run function esyaSatmenu(player, emerald block, 2500)
            make gui slot 26 of player with redstone named "&cKapat" to close
function esyaSat(p: player, i: item, n: number, m: number):
    if amount of {_i} in {_p}'s inventory is greater than or equal to {_n}:
        add (amount of {_i} in {_p}'s inventory * {_m}) to {_p}'s balance
        send {_p} title "&a&lBaşarılı" with subtitle "&7Envanterindeki &f%{_n}% &7%{_i}% satıldı!" for 2 second
        set action bar of {_p} to "&4&l» &2Başarılı &4&l«"
        remove {_n} of {_i} from {_p}'s inventory
    else:
        send {_p} title "&4&lBaşarısız" with subtitle "&7Envanterinde yeterli eşya yok!" for 2 second
        set action bar of {_p} to "&4&l» &cBaşarısız &4&l«"
function esyaSathepsi(p: player, i: item, m: number):
    if amount of {_i} in {_p}'s inventory is greater than 0:
        send {_p} title "&a&lBaşarılı" with subtitle "&7Envanterindeki &f%amount of {_i} in {_p}'s inventory% &7%{_i}% satıldı!" for 2 second
        remove all {_i} from {_p}'s inventory
    else:
        send {_p} title "&4&lBaşarısız" with subtitle "&7Envanterinde yeterli eşya yok!" for 2 second
function esyaSatmenu(p: player, i: item, m: number):
    open virtual chest with size 3 named "%{_i}%" to {_p}
    wait 1 tick
    set {_slot} to 0
    loop 27 times:
        make gui slot {_slot} of {_p} with gray stained glass pane named "&f"
        add 1 to {_slot}   
    make gui slot 4 of {_p} with skull of {_p} named "%{_i}%" with lore "&7Envanterinde &c%amount of {_i} in {_p}'s inventory% &7tane bulunmakta.||&7%{_i}% tanesi &a%{_m}%Tl" to nothing
    make gui slot 9 of {_p} with {_i} named "&e&n8 Tane sat" with lore "||&7Tıklayarak &c8 &7Tane sat||||&7Alacağın para: &a%(8 * {_m})%" to run function esyaSat({_p}, {_i}, 8, {_m})
    make gui slot 11 of {_p} with {_i} named "&e&n16 Tane sat" with lore "||&7Tıklayarak &c16 &7Tane sat||||&7Alacağın para: &a%(16 * {_m})%" to run function esyaSat({_p}, {_i}, 16, {_m})
    make gui slot 13 of {_p} with {_i} named "&e&n32 Tane sat" with lore "||&7Tıklayarak &c32 &7Tane sat||||&7Alacağın para: &a%(32 * {_m})%" to run function esyaSat({_p}, {_i}, 32, {_m})
    make gui slot 15 of {_p} with {_i} named "&e&n64 Tane sat" with lore "||&7Tıklayarak &c64 &7Tane sat||||&7Alacağın para: &a%(64 * {_m})%" to run function esyaSat({_p}, {_i}, 64, {_m})
    make gui slot 17 of {_p} with {_i} named "&6&nHepsini sat" with lore "||&7Tıklayarak &chepsini &7sat||||&7Alacağın para: &a%(amount of {_i} in {_p}'s inventory * {_m})%" to run function esyaSathepsi({_p}, {_i}, {_m})
    make gui slot 26 of {_p} with redstone named "&cGeri dön" to run {_p} command "sat"

Konu çözüldüyse en iyi cevap seçmeyi ve rapor vermeyiunutmayın.

Discord adresine .rar şeklinde gönderdim. Rarın içerisindeki SanalMarket klasörünü plugins klasörünün içerisine SanalMarket.sk dosyasını skripts kısmına atıp kullanabilirsin.

Şimdilik sadece bir kaç eşya satışı bulunmakta fakat güncellediğimde düzgün bir şekilde yollarım.

Eğer her hangi bir hata verirse discorddan bana ulaşabilirsin.

Sorunun çözüldüyse konunu "ÇÖZÜLDÜ" olarak işaretlemeyi unutma. iyi akşamlar...

Discord adresine .rar şeklinde gönderdim. Rarın içerisindeki SanalMarket klasörünü plugins klasörünün içerisine SanalMarket.sk dosyasını skripts kısmına atıp kullanabilirsin.

Şimdilik sadece bir kaç eşya satışı bulunmakta fakat güncellediğimde düzgün bir şekilde yollarım.

Eğer her hangi bir hata verirse discorddan bana ulaşabilirsin.

Sorunun çözüldüyse konunu "ÇÖZÜLDÜ" olarak işaretlemeyi unutma. iyi akşamlar...

Ben zaten verdimya skript ? Hem kolay ayarlanıyorda. Gereksizce mesaj yazma !

Ben zaten verdimya skript ? Hem kolay ayarlanıyorda. Gereksizce mesaj yazma !

Belki benim gönderdiğim daha güzel, daha kullanışlı nerden bileceksin? en iyi cevap almak için kendini bu kadar kasma kardeşim. iyi akşamlar...

En iyi cevap almakmı ha :[*

Kızdığım şey şu ben 0 hatalı bir şey paylaşmışken sen "Şimdilik sadece bir kaç eşya satışı bulunmakta fakat güncellediğimde düzgün bir şekilde yollarım. " yazman beni kızdıran.

En iyi cevap almakmı ha :[*

Kızdığım şey şu ben 0 hatalı bir şey paylaşmışken sen "Şimdilik sadece bir kaç eşya satışı bulunmakta fakat güncellediğimde düzgün bir şekilde yollarım. " yazman beni kızdıran.

Yolladığım .rar 'da her şey açık dilediği gibi yeni eşya ekleyebiliyor. Konuyu daha fazla kirletmeden uzaklaşabilirsin. iyi akşamlar...

@MrskeletCraft Kardo eyvallah ikinizde başarılı bir çalışma yapmışsınız tesekkür ederim konu şimdilik açık kalsın @MrskeletCraft bir isteğim olcak yapabilirsen sol tık satın alıcak sağ click satacak böyle birşey yapabilirmisin demirde sadece demir olsada olur benim için altın falan gereksiz kanka iron ingot olsun birde iron blok şimdiden teşekkürler

@MrskeletCraft Kardo eyvallah ikinizde başarılı bir çalışma yapmışsınız tesekkür ederim konu şimdilik açık kalsın @MrskeletCraft bir isteğim olcak yapabilirsen sol tık satın alıcak sağ click satacak böyle birşey yapabilirmisin demirde sadece demir olsada olur benim için altın falan gereksiz kanka iron ingot olsun birde iron blok şimdiden teşekkürler

Eve gidince yapabilirsem atarım.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Buyur.

Kod:
options:
    p: &3Skyblock &8»
    demirfiyat: 50
    demirblokfiyat: 250
command /sat [<text>] [<number>] [<number>] [<number>]:
    trigger:
        arg-1 isn't set:
            open virtual chest with size 3 named "&c&nSat Menü" to player
            wait 1 tick
            set {_slot} to 0
            loop 27 times:
                make gui slot {_slot} of player with gray stained glass pane named "&f"
                add 1 to {_slot}
            make gui slot 0 of player with iron ingot named "&fDemir" to run function esyaSatmenu(player, iron ingot, 25)
            make gui slot 18 of player with iron block named "&fDemir Blok" to run function esyaSatmenu(player, iron block, 250)
            make gui slot 26 of player with redstone named "&cKapat" to close
function esyaSat(p: player, i: item, n: number, m: number):
    if amount of {_i} in {_p}'s inventory is greater than or equal to {_n}:
        send {_p} title "&a&lBaşarılı" with subtitle "&7Envanterindeki &f%{_n}% &7%{_i}% satıldı!" for 2 second
        remove {_n} of {_i} from {_p}'s inventory
    else:
function esyaSathepsi(p: player, i: item, m: number):
    if amount of {_i} in {_p}'s inventory is greater than 0:
        send {_p} title "&a&lBaşarılı" with subtitle "&7Envanterindeki &f%amount of {_i} in {_p}'s inventory% &7%{_i}% satıldı!" for 2 second
        remove all {_i} from {_p}'s inventory
    else:
function esyaSatmenu(p: player, i: item, m: number):
    open virtual chest with size 3 named "%{_i}%" to {_p}
    wait 1 tick
    set {_slot} to 0
    loop 27 times:
        add 1 to {_slot}   
    make gui slot 4 of {_p} with skull of {_p} named "%{_i}%" with lore "&7Envanterinde &c%amount of {_i} in {_p}'s inventory% &7tane bulunmakta.||&7%{_i}% tanesi &a%{_m}%Tl" to nothing
    make gui slot 9 of {_p} with {_i} named "&e&n8 Tane sat" with lore "||&7Tıklayarak &c8 &7Tane sat||||&7Alacağın para: &a%(8 * {_m})%" to run function esyaSat({_p}, {_i}, 8, {_m})
    make gui slot 11 of {_p} with {_i} named "&e&n16 Tane sat" with lore "||&7Tıklayarak &c16 &7Tane sat||||&7Alacağın para: &a%(16 * {_m})%" to run function esyaSat({_p}, {_i}, 16, {_m})
    make gui slot 13 of {_p} with {_i} named "&e&n32 Tane sat" with lore "||&7Tıklayarak &c32 &7Tane sat||||&7Alacağın para: &a%(32 * {_m})%" to run function esyaSat({_p}, {_i}, 32, {_m})
    make gui slot 15 of {_p} with {_i} named "&e&n64 Tane sat" with lore "||&7Tıklayarak &c64 &7Tane sat||||&7Alacağın para: &a%(64 * {_m})%" to run function esyaSat({_p}, {_i}, 64, {_m})
    make gui slot 17 of {_p} with {_i} named "&6&nHepsini sat" with lore "||&7Tıklayarak &chepsini &7sat||||&7Alacağın para: &a%(amount of {_i} in {_p}'s inventory * {_m})%" to run function esyaSathepsi({_p}, {_i}, {_m})
    make gui slot 26 of {_p} with redstone named "&cGeri dön" to run {_p} command "sat"

command /al(p: player):
    trigger:
open virtual chest with size 3 named "Demir Al" to player
    wait 1 tick
    set {_slot} to 0
    loop 27 times:
        add 1 to {_slot}   
    make gui slot 4 of {_p} with skull of {_p} named "Demir" with lore "&7Buradan Demir alabilirsin.||&7Demir tanesi &a100 TL" to nothing
    make gui slot 9 of {_p} with iron ingot named "&e&n8 Tane al" with lore "||&7Tıklayarak &c8 &7Tane al||||&7Vereceğin para: &a800 TL" to run player command "aldemir8"
    make gui slot 11 of {_p} with iron ingot named "&e&n16 Tane al" with lore "||&7Tıklayarak &c16 &7Tane al||||&7Vereceğin para: &a1600 TL" to run player command "aldemir16"
    make gui slot 13 of {_p} with iron ingot named "&e&n32 Tane al" with lore "||&7Tıklayarak &c32 &7Tane al||||&7Vereceğin para: &a3200 TL" to run player command "aldemir32"
    make gui slot 15 of {_p} with iron ingot named "&e&n64 Tane al" with lore "||&7Tıklayarak &c64 &7Tane al||||&7Vereceğin para: &a6400 TL" to run player command "aldemir64"
    make gui slot 26 of {_p} with redstone named "&cGeri dön" to run {_p} command "market"

command /aldemir8:
    trigger:
        if player's money is greater than or equal to 800:
            remove 800 from player's money
            give 8 iron ingot to player
            send {_p} title "&a&lBaşarılı" with subtitle "&78 Demir Aldın" for 2 second

command /aldemir16:
    trigger:
        if player's money is greater than or equal to 1600:
            give 16 iron ingot to player
            send {_p} title "&a&lBaşarılı" with subtitle "&716 Demir Aldın" for 2 second

command /aldemir32:
    trigger:
        if player's money is greater than or equal to 3200:
            give 32 iron ingot to player
            send {_p} title "&a&lBaşarılı" with subtitle "&732 Demir Aldın" for 2 second

command /aldemir64:
    trigger:
        if player's money is greater than or equal to 6400:
            give 64 iron ingot to player
            send {_p} title "&a&lBaşarılı" with subtitle "&764 Demir Aldın" for 2 second

Yapacağımı unutmuşum okula gidecektim hızlıca yapıpattım.
Denemedim hata alırsan at.

Son düzenleme:
24 Adet satır arzalı kardo title sorunsuz çalışıyor eyvallah satışlarda oluyor ama nedense sk reload all da dosya 24 hata veriyor kontrolden geçmeli.

@Fhalinkz Kardeşim Senin Skriptte güzel dosya destekli ücretli bir skript ama /shop ve /market komutu hiçbirşey çalışmıyor bilesin.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

@MrskeletCraft Kardo /sat komutundaki iron ingot ve iron block kısmına hem alım hemde satım yapamazmıyız yani sağ click satacak sol click alıcak aynı icona tıkladıgımızda sol satın alcak sağ satıcak böyle birşey mümkün mü ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl