Çözüldü Merhaba, benim SkinRestorer ile ilgili bir sorunum var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DemirÜkinç

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0
Minecraft
Berlin11

Discord:

Demir#5351

Merhaba, benim SkinRestorer ile bir sorunum var. /skin yazınca hiçbir yazı çıkmıyor anlamadım yardım ederseniz sevinirim.
Server: BungeeCord

Moderatör tarafından düzenlendi:
Eklentinin sürümünün güncel olup olmadığını kontol eder misin? Bu değilse loglarda hata vermesi gerek o hatayı atarsan yardım etmeye çalışırım.

MERHABA BENİM SKİN RESTORER İLE BİR SORUNUM VAR /SKİN YAZINCA HİÇBİR YAZI ÇIKMIYOR ANLAMADIM YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM
SERVER BUNGEECORD
nedeni uyumlu sürüm kullanmaman bende aynı şeyi yaşadım

MERHABA BENİM SKİN RESTORER İLE BİR SORUNUM VAR /SKİN YAZINCA HİÇBİR YAZI ÇIKMIYOR ANLAMADIM YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM
SERVER BUNGEECORD
Hocam sunucunun BungeeCord ile bir ilgisi yok. Bukkit yada spigottan SkinsRestorer eklentisini aratıp sürümünüze uygun olanı indirip kurunuz. Eğer bir sıkıntı olursa bu yazımı cevaplayabilirsiniz.

Hocam sunucunun BungeeCord ile bir ilgisi yok. Bukkit yada spigottan SkinsRestorer eklentisini aratıp sürümünüze uygun olanı indirip kurunuz. Eğer bir sıkıntı olursa bu yazımı cevaplayabilirsiniz.
ben zaten cevap vermişim ama neyse

Eğer sorununuz devam ediyor ise dediklerime ihtimale verebilirsin.
- Eklentinin güncel sürümünü kullanmıyorsun.
- Eklenti kullandığın spigot forkunda düzgün olarak çalışmıyor.
- Eklentiyi yapılandırırken bozacak bir ayar yaptığını düşünüyorsan. Config dosyasını sıfırlamayı deneyebilirsin.
- Eklentiyle çalışan başka bir eklenti var.
Eğer dediklerime kontrol etmene rağmen sorunun devam ediyorsa MySkin eklentisini deneyebilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl