Merhaba Arkadaşlar Reklam İzle Coin Kazan Sistemi Yapmak İstiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B

BayramCoskun

Ziyaretçi
Merhaba Arkadaşlar Reklam İzle Coin Kazan Sistemi Yapmak İstiyorum Reklam İzleyerek Coin Kasılacak ve Bir Market Olucak bunu site olarak yapmak istiyorun nasıl yapabilirim bir script varmıdır hazır bunun için yardımcı olunursa sevinirim market in olmasına gerek yok

Öyle Bir Script Yok Diye Biliyorum.

Adsense bildiğim kadarıyla o içerikli sitelere reklam desteği sunmuyor. Anca başka reklam şirketlerinden reklam alıcaksın onlarında büyük bir kısmı senden site hitini istiyor. Site hitin düşükse reklam vermiyorlar. Hit istemeyen şirketlerde var ama onlarında reklam fiyat değerleri çok düşük. İnternette hazır script mutlaka vardır biraz araştırma ile bulabilirsin.

Ben şöyle bir php script'i buldum ama ne kadar işine yarar bilemiyorum. Market gibi isteklerini sanırım karşılamıyor.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Bu tür siteler watch to earn, click to earn, watch to win diye geçer sende böyle aratabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl