Merhaba Arkadaşlar Projem İçin Fikirlerinizi Bekliyorum..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kalerda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 561

Kalerda

Vatan Sevdalısı
Elmaslar
584
Arkadaşlar aklımda bir fikir var.
Daha önce yapıldı mı bilmiyorum fakat biz birincil kullanıcılar için ve sunucu sahipleri için yararlı olacağını düşünüyorum.

Sistem Şu Ki:
Yazacağım eklenti ile oyuncu sizin verdiğiniz fikiler hakkında yardım alabilecek.

Örnek : Chate rehber yazınca önüne bir gui menü çıkacak ve burada farklı yardım seçenekleri bulunacak.

Bu guide ne tür bilgiler yer alabilir.
Guiye ek olarak ne eklenebilir.
Vs.

Proje bitince forumda sizlere ücretsiz olarak sunacağım.

İyi Forumlar..​

Ya bu aslında sunucudan sunucuya değişir. Bir OP Skyblock sunucusu ile Role play sunucusu için bu özellikler çook farklı olur.

Daha önce yapıldı mı bilmiyorum fakat biz birincil kullanıcılar için ve sunucu sahipleri için yararlı olacağını düşünüyorum.

Sistem Şu Ki:
Yazacağım eklenti ile oyuncu sizin verdiğiniz fikiler hakkında yardım alabilecek.

Örnek : Chate rehber yazınca önüne bir gui menü çıkacak ve burada farklı yardım seçenekleri bulunacak.

Vs.

İyi Forumlar..​
Eklenti olarak dediğin skript olarak mı,plugin olarak mı?
Gui'de sunucu hakkında,yetkililer hakkında bilgi olabilir.

bu sunucunun türünüde göre değişir bana kalırsa temel özellikler hakkında bilgi verebilirsin temel komutlar vs

zaten çoğu plugin paketlerinde chestcommands'da var bu dediğin

Yetkili alımı var mı yok mu onun hakkında bilgi?(şartları fln içinde olabilir alım varsa),Sonra serverdeki sistemler hakkında bilgi fln olabilir.Yani söyle söyleyim sürekli rehberlere fln sorulan sorular olabilir.

Sistem Şu Ki:

Vs.

İyi Forumlar..​
Bölümlü bir görev başlat, 3 adet şık sun o adet görevi tamamladığında rehber menüsü açılsın ve dilediği gibi kullanabilsin.

Arkadaşlar fikirlerinizi topluyorum.
Bazı arkadaşlar demiş ki sunucu türüne göre değişir elbette ki değişir fakat eklentinin içindeki bölümler de değiştirilebilir olacak.
Fikirlerinizi bekliyorum.
(Otomatik yanıt sistemi falan da olacak yalnızca gui olarak düşünmeyin.Örneğin adam sohbete claim nasıl atılır yazacak json text ile claim nasıl atılır onu anlatacak vs.)Bu tür fikirler de olabilir.

Mesela sunucda 1 puan sistemi varsa puan nasıl kullanılır yazıp öğrensin.

rehber nasıl olurum sorusunun cevabı.

yetkili alımı varmı sorusu

sistemler hakkında bilgi

oyuncuların yetkisi (neyi ne kadar kullanabileceği vb.)

kredi (para) nasıl yüklenir

vip vb. nasıl alınır

vip spawner vb. ne kadar

gibi şeyleri yapabilirsin.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl