Çözüldü Merhaba Anlayan Birisi Bakabilirmi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

omerxbela

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
1
arkadaşlar merhaba benim bir egg wars sunucum var herşey çalişiyor hicbir sorun yok fakat mesela diyelim tabeleayla arena dünyasina gitiniz arena dünyasindekiyle oyunun lobsindeki chatlar karişiyor bunu nasil yapabilirm böyle bi plugin varmi veya egg warsın bungecoord la falanmı kurulmasi gerekiyor yardimlarinizi bekliyorum

satın aldısyan zaten yardım ederler

Eger Eggwars Premium yani parali plugini kullanıyorsan Config.yml gir orda BungeeMode var onu true yap Mesale sole
Oda 1 Diye BungeeServer ve Lobi diye server kur
Oda 1 ' e eggwars pluginini atip config.yml den BungeeMode true yap
Lobiye gelip ise Oyuncuların tabela ile girebilmesi icin BungeeSigns pluginini kullan.
Zaten Oda 1'e girdigi an plugin BungeeMode aktif oluyor sadece kurulum yapmak sana kalıyor
Ben oyle biliyorum yani..[DOUBLEPOST=1471338227,1471338196][/DOUBLEPOST]
Satın Aldıysan Derken Abi ?
Bu pluginin paralı surumu var onu kastediyor

Eğer sen ucretsizini kullanıyorsan onda BungeeMode yok

Eger Eggwars Premium yani parali plugini kullanıyorsan Config.yml gir orda BungeeMode var onu true yap Mesale sole
Oda 1 Diye BungeeServer ve Lobi diye server kur
Oda 1 ' e eggwars pluginini atip config.yml den BungeeMode true yap
Lobiye gelip ise Oyuncuların tabela ile girebilmesi icin BungeeSigns pluginini kullan.
Zaten Oda 1'e girdigi an plugin BungeeMode aktif oluyor sadece kurulum yapmak sana kalıyor
Ben oyle biliyorum yani..[DOUBLEPOST=1471338227,1471338196][/DOUBLEPOST]
Bu pluginin paralı surumu var onu kastediyor
Anladim ben plugini haledeyim vana kurlumda yardimci olurmusunuz[DOUBLEPOST=1471339227][/DOUBLEPOST]
Eğer sen ucretsizini kullanıyorsan onda BungeeMode yok
EggWars PL'si var 15 Dolar Satın Al Adamlar Yardım Ederler
Kardeş Benimki Bedwar Pluginle yapilmiş onda bungecord mode var falsede bide sisizn deidğin plugnde var eggwars.jar eggwarslobby.jar

Tek Cozum Neredeyse BungeeCord Veya Paralı EggWars Plugini.
Tabiikide Skript İle Yeni Bir Sohbet Formatı Acılıpta Yapılır Ancak 2 Oyun Aynı Anda Başlarsa
Acayip Bir Lag Girer.
Teşekkürler!
Satın Aldıysanız Kesinlikle Başvurunuz.

Tek Cozum Neredeyse BungeeCord Veya Paralı EggWars Plugini.
Tabiikide Skript İle Yeni Bir Sohbet Formatı Acılıpta Yapılır Ancak 2 Oyun Aynı Anda Başlarsa
Acayip Bir Lag Girer.
Teşekkürler!
Satın Aldıysanız Kesinlikle Başvurunuz.
Abi Bedwars Reloded ile ayalrdim hicbir sıkıntı yok da adam bana şunu yazmiş ////bak kardeşim paketi kurdugun server bungee ile baglıysa zaten sadece confige gir orada bunge enabledi true yap ardından hub yazan yerede tabela ile girilen serverin adını yaz bungeedeki adını

Abi Bedwars Reloded ile ayalrdim hicbir sıkıntı yok da adam bana şunu yazmiş ////bak kardeşim paketi kurdugun server bungee ile baglıysa zaten sadece confige gir orada bunge enabledi true yap ardından hub yazan yerede tabela ile girilen serverin adını yaz bungeedeki adını
sorun halen devam ediyorsa özel dektek vere bilirim her türlü konuda

kardeşim bedwars rel config içinde bungee bölümü var ordan enablede çekip ana sunucunun bungee ismini yazman yeterli

Eger Bungeecordlu ve lagsız istiyosan Premium Eggwars

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl