Çözüldü Merhaba acil destek!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan LovenPVP
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.399
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vallaha Türkiye'de alacağın ping değeri 50 iken almanyada olunca 200 felan alıyorsun (örnek: BEN) Türkiye olursa ping değerleri azalır ve senin o tabda ki herkesin internet çizgisi kötü dediğin şey düzelir

Lokasyonun Türkiye değil makinan sanırım Alman lokalosyonun da ping sorunu ondan Lokalosyonu degiştirirseniz sorun düzelir.
Genelde bu tür sorunlar Makinanın lokasyonunun dan kaynaklı tabi bu ping lag vb gecikmeleri de beraberinde getiriyor.

Hocam hepnizden allah razı olsun daha yeni öğreniyorum 30gün boyunca bu şekilde çekdim bu acıyı ben iyi akşamlar dilerim hepnize.

Hocam hepnizden allah razı olsun daha yeni öğreniyorum 30gün boyunca bu şekilde çekdim bu acıyı ben iyi akşamlar dilerim hepnize.
Biz Teşekkür ederiz Umarın sana yardımcı olmuştu ruz Her han gibi bir sorunda konu açman bizim için yeterli İyi Yakşamlar.

Önemli değil :)) Sunucuna geldiğimde fark ettim bu lokasyon olayını. Sorun çözüldüğüne göre de konu #kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl