[MergeCraft][Yeni Nesil SkyBlock!][1.16.5 - 1.20.4][15.000₺ Ödül Havuzu][Beta Açıldı!] [Yetkili Alımları Aktif!]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

FleYuno

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
1
Minecraft
FleYuno

Discord:

justbblack

giriş.png
hakkmzda02.png
sistemler03.png
görseller04.png
2024-03-05_02.12.33.png
2024-03-05_02.13.10.png
2024-03-01_01.53.54.png
2024-03-07_23.36.36.png
2024-05-02_19.24.15.png
2024-05-02_19.24.38.png
2024-05-02_19.25.26.png
Öncelikle herkese iyi forumlar arkadaşlar

Uzun zamandır üzerinde çalıştığımız projemiz sonunda açılışa hazır hale geldi! Lakin takdir edersiniz ki ufak tefek problemler gözden kaçan hatalar her zaman olabiliyor, bu yüzden bizde sunucumuzu açmadan önce siz değerli oyuncuların yardımı ile ufak bir test yapmak istiyoruz.​

Nedir Bu? "Yeni Nesil SkyBlock"

Daha önce hiçbir sunucuda görmediğiniz eşsiz ve eğlenceli sistemler/etkinlikler/ödülleri ile oyunculara sunucuda oynarken aldıkları keyfi maksimuma çıkarmayı hedefleyen bir projedir.​

Beta Test Hakkında

Sunucuyu herkese açmadan önce ekibimizle birlikte gerekli testleri ve düzenlemeleri yapıp oyuncuların hiçbir problem yaşamaması için elimizden geldiğince hızlı ve titiz bir şekilde çalışacağız. Sizde bu aşamada bize yardımcı olmak isterseniz discord adresimiz üzerinden bize ulaşıp ekibimize dahil olabilirsiniz.​

Bilgilendirme Paylaşmış olduğumuz sistemler ve görsellerin tamamı şuan olmayabilir, Sunucuyu beta test aşamasından çıkartıp herkese açtığımız zaman yukarda olan her şey ve çok daha fazlası sunucuda mevcut olacak bu yüzden lütfen yorumlarınızı ona göre yapınız.​

Konu Tasarımı: Konu tasarımı bize ait değildir MC-TR sitesinde bir kullanıcının paylaşmış olduğu ücretsiz konu tasarımıdır biz sadece gerekli düzenlemeleri yaptık.​

Haritalar: Haritaların büyük bir kısmı bize ait bazı haritalar sunucumuz için daha uygun olacağını düşündüğümüz için internette paylaşılan ücretli ve ücretsiz haritalardan kullandık​

İp Adresi: play.mergecraft.pw (Aktif Değil)​

Site:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
(Aktif Değil)​

Kurucu: Riasarina​

Yönetici: hasan.exe_​

Asistan: Boş​

Rehber: Boş​

Rehber: Boş​

Mimar: Boş​

Developer: Boş​

Sizde ekibimize katılmak isterseniz discord üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz. Okuduğunuz İçin Teşekkür Eder İyi Günler Dilerim​

Destek ve bilgi almak için Discord: Riasarina

15.000₺ ödül havuzunuz var fakat hazır konu tasarımı mı kullanıyorsunuz biraz tutarlı olun.

15.000₺ ödül havuzunuz var fakat hazır konu tasarımı mı kullanıyorsunuz biraz tutarlı olun.
Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim

15.000₺ ödül havuzumuz olduğu doğrudur lakin bunun konu tasarımımız ile ne alakası olduğunu anlayamadım. Eğer "Madem o kadar bütçeniz var bi konu tasarımı almaya paranız yetmiyor mu" gibi bir manada söylediyseniz şöyle özetleyeyim.

Kendi uzman olduğumu düşündüğüm ve yıllardır içinde olduğum SkyBlock sunucularından örnek vermek istiyorum
Günümüz sunucularının tamamına yakın bir kısmı bütçelerini o kadar dengesiz bir şekilde kullanıyorlar ki oyuncuların oyundan aldıkları zevki sunucuda geçirecekleri eğlenceli vakti veya oyuncuları nasıl daha uzun süreli ve sıkılmadan sunucuda tutacaklarını değil de oyuncuların dikkatini nasıl daha fazla çekeriz gibi bir düşünce ile harcama yapıyorlar yani reklam veya göz boyayan şeyler ile örneğin bolca reklam (reklam önemsiz demiyorum elbette çok önemli ama sunucuda elle tutulur birşey yoksa çok oyuncum olsun diye yapılan reklamın hiçbir değeri yoktur) konumuzdaki gibi konu tasarımı veyahut diğer gereksiz harcamalar bu saydığım şeyler kesinlikle gereksiz demiyorum lakin dediğim gibi sunucunuzun elle tutulur bir tarafı yoksa bunların hiçbir önemi yoktur benim böyle bir yolda ilerlememin temel sebebi şu güncel fiyatlar (youtuber/streamer olsun konu/logo/banner tasarımı olsun) bana oldukça pahalı geliyor elbette insanların bu fiyatları emeklerinin bir karşılığı olarak istiyor ürünlerinin bu fiyata değer olduğunu söylüyor belki öyledir belki değildir bilemem ama benim için oldukça gereksiz bir fiyat bütçemi aştığı için değil ona vereceğim parayı oyuncuların daha çok keyif alacağı şeylerde kullanabilirim ve bu beni daha çok mutlu eder.

Ayrıca şuan kendi konu tasarımımı tekrar inceledikten sonra belki daha özenli olabilirdi ama şuan bile gayet iyi durduğunu düşünüyorum en azından benim işimi fazlası ile görüyor.

Tekrardan değerli yorumunuz için teşekkür ederim umarım sorunuza cevap olup güzelce anlatabilmişimdir

Eklemeyi unuttuğum için buradan yazıyorum

Şuan bu paylaşmış olduğumuz konu sunucunun tanıtım konusu değildir sunucumuz beta test aşamasında olduğu için ve ekibimiz (Ben) oldukça ufak olduğu için bazı konularda desteğe ihtiyacımız oluyor bu yüzden de hem yeni ekip arkadaşları bulmak hem sunucumuzda beta aşamasındayken oynama fırsatı yakalayıp aynı zamanda bize destek olacak hemde sunucumuzun önden ufak bir tanıtımını yapmak için yazılmış bir konudur

Eklemeyi unuttuğum için buradan yazıyorum

Şuan bu paylaşmış olduğumuz konu sunucunun tanıtım konusu değildir sunucumuz beta test aşamasında olduğu için ve ekibimiz (Ben) oldukça ufak olduğu için bazı konularda desteğe ihtiyacımız oluyor bu yüzden de hem yeni ekip arkadaşları bulmak hem sunucumuzda beta aşamasındayken oynama fırsatı yakalayıp aynı zamanda bize destek olacak hemde sunucumuzun önden ufak bir tanıtımını yapmak için yazılmış bir konudur
Çok güzel açıklamışsın eline emeğine sağlık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl