Meraktan

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan İlhanYlmz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 219
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

İlhanYlmz

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
38
Minecraft
w0in

Discord:

w0in

1721744495632.png

Öncelikle merhaba mc-tr üyeleri merakımdan birşey soracağım

poenadeisgn sunucusuna giriyorum talep açıyorum konu tasarımı falan varmı diye, sonra 1-2 dakika hatta daha az bi sürede lazım olmadığını farkedip talebi kapatıyorum ve kurucunun yazdığı dm :)

küfür etmemişim birşey yapmamışım aldığım yazı garipti sadece gerçekten sizin düşüncelerinizi merak ediyorum ihtiyacım olmadığını anlayınca talebi kapatmam laf yenilecek birşey mi?

not: daha hiç bir mesaj yazmamıştı aramızda bi konuşma geçmedi yani anlaşıp sonra ekme gibi bi durum yoktur sadece açıp kapatdım

Saçmalamış. Müşteri almaktan vazgeçtiği için talebi kapatmış zaten. Her şeyde bu kadar açıklama istiyorsa psikolojik sorunları vardır.

Ekran Resmi 2024-07-23 17.27.18.png

evet katılıyorum bunuda eklemezsem ölürüm

Her gün en az 2 kez yaşadığımız olay ama biz böyle değiliz

Her gün en az 2 kez yaşadığımız olay ama biz böyle değiliz
davranışı çok yanlış buldum açıkcası, sonuçta müşteri olarak geliyorum almaktan vazgeçip çıkıyorum, bunu reelde yaptığını düşün gidip sana şok yada başka bi firma niye çıktın mı diyor

hayır yani anlaşsak etsek, sonra bozsam falan okey, fakat 1 dakika geçmeden geri kapatıyorum farkedip adam daha mesaj yazmamış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl