Merak edenler olmuş..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mustafa Özcan

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
65

Discord:

Mustafa ム #4365

Herkese Merhabalar dostlarım!
Büyük ihtimalle malesef ki bu son konum...

Öncelikle forumda hep beraber güldük eğlendik çok güzel geçiyordu günler..
Fakat 2017 başlarında artık forumda yapılan haksızlıkların iyice arttığını görmeye başladım.
Kaç kere itiraz etmeye çalışsam modlara yazsam bile nafileydi.
Gerçekten dost , arkadaş dediğim kişilerde bu zamanda belli oldu..
Fakat meğersem dost,arkadaş dediğim kişiler gerçekten çok azmış..
Ancak yaklaşık 10 kişi nerelerdesin dönecekmisin , lütfen dön gibi şeyler yazdılar.
Dün saat öğleden sonra 5 civarlarında forumdan sevdiğim bir arkadaş aradı.Nerelerdesin bırakıyorum vs. yazmışsın dedi.Bende evet bırakıyorum dedim.
Fakat şöyle bir durum olmuşki eski sunucu isimlerimle ve oyun içi nickimle insanları dolandırmaya kalkan şerefsizler olmuş.Lütfen bunlara inanmayınız.Ben sizden artık para,pul,server için makine vs. hiçbir şey istemem!
Artık oyunumu buldum.CS:GO'dayım..Üstelik yakında ünlü bir Türk takımı ile oynayacağım.
Artık forumda bulunmayacağım.Kendinize iyi bakın , Hoşcakalın.

Uzuldum dostum görüşmek uzere

Uzuldum dostum görüşmek uzere
Türkçemizi Lütfen Düzgün Kullanalım.
Herkese Merhabalar dostlarım!
Büyük ihtimalle malesef ki bu son konum...

Öncelikle forumda hep beraber güldük eğlendik çok güzel geçiyordu günler..
Fakat 2017 başlarında artık forumda yapılan haksızlıkların iyice arttığını görmeye başladım.
Kaç kere itiraz etmeye çalışsam modlara yazsam bile nafileydi.
Gerçekten dost , arkadaş dediğim kişilerde bu zamanda belli oldu..
Fakat meğersem dost,arkadaş dediğim kişiler gerçekten çok azmış..
Ancak yaklaşık 10 kişi nerelerdesin dönecekmisin , lütfen dön gibi şeyler yazdılar.
Dün saat öğleden sonra 5 civarlarında forumdan sevdiğim bir arkadaş aradı.Nerelerdesin bırakıyorum vs. yazmışsın dedi.Bende evet bırakıyorum dedim.
Fakat şöyle bir durum olmuşki eski sunucu isimlerimle ve oyun içi nickimle insanları dolandırmaya kalkan şerefsizler olmuş.Lütfen bunlara inanmayınız.Ben sizden artık para,pul,server için makine vs. hiçbir şey istemem!
Artık oyunumu buldum.CS:GO'dayım..Üstelik yakında ünlü bir Türk takımı ile oynayacağım.
Artık forumda bulunmayacağım.Kendinize iyi bakın , Hoşcakalın.
Haklısın Üzüldüm Gitmene :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl