Çözüldü Meraba ben combatlogx kullanıyprum faka bir sürü sıkıntı var yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba Ben Yardımcı Oluyum İstersen @tugraceylaann1 İznin Olursa

CombatLogX de extensions kısmı veya addon kısmı olması lazım oradan scoreboard ve elityra ile ucma gibi şeyleri kapatabiliyorsun bana combatlogx klosör ss atarsan yardımcı olabilirim.
abi şimdi combatlogx aternosta indirdim şimdi biri ile vs girince süresini bilmiyorum 10 herlade beni 10 saniye boyu savaş süresine atıyo tmm bunda sıkıntı yok ama savaş süresine yanı birine vurduğum an elitra ile uçmamı engelliyo ve ekranda bulunan scoreboard savaş süresi bitinceye denk değişiyo bide chate bişey yazamaıyon bunu nasıl yapabilirim sadece bu savaş süresine girince uçamıyom scoreboard değişiyo ama savş süresi bitince tekrar eski haline dönüyo fakat bunun olmamamısı istiyorum söyleyebilirmisin

Bak CombatLog Klosörün Ekran Fotoğrafını At Buraya Yardımcı Olayım

Merhaba Ben Yardımcı Oluyum İstersen @tugraceylaann1 İznin Olursa

CombatLogX de extensions kısmı veya addon kısmı olması lazım oradan scoreboard ve elityra ile ucma gibi şeyleri kapatabiliyorsun bana combatlogx klosör ss atarsan yardımcı olabilirim.

Bak CombatLog Klosörün Ekran Fotoğrafını At Buraya Yardımcı Olayım
1738526784168.webp

1738526858530.webp

Ekli dosyalar

• 1738526918039.webp
    1738526918039.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 60
Oradan expansions klosörüne girip fotoğraf atın

Onların Hepsini Silin İçindekileri Sonra Restart Atın Sorun Çözülecektir İyi Forumlar

Onların Hepsini Silin İçindekileri Sonra Restart Atın Sorun Çözülecektir İyi Forumlar
tmm hepsini sildimde busefer savaşa girincede aşağıda süre çıkmıyo ve saşatan çıkınca itemlar düşmğyo bunu nasıl yapacam yani bir boxpvpde savaş süresi nasıl olucak onu gösterin sadece

tmm hepsini sildim busefer savaş süresi gözükmüyo ve biriyle pvpdeyken çıkınca itemlar düşmüyo ya ben sadece ne istiyorum biliyonuzmu scoreboardı engellemesin uçmamı engellemesin worldguard karışmasın bide komut yazmamı engellemesin yani bir boxpvp serverinde combatlogx gelen olarak sunucularda nasıl bi forumdaysa bende onu istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl