Çözüldü Menülü rankup yapma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TMAXOX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 303
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TMAXOX

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
1
Minecraft
TmaxoX

Discord:

fta_34

arkadaşlar luckperms kullanıyorum menülü rank up nasıl eklerim

sürüm:1.21
aternos

Deluxemenus eklentisi ile bir menü tasarlayıp örneğin 5.000 dinar parası var mı yok mu diye kontrol ettirip ardından eğer parası yeterliyse bu parayı çek ve rütbe ver diyebilirsiniz ama bunun yerine Rankup eklentisi ile yaparsanız hem daha hızlı hem de daha rahat iş çıkartabilirsiniz. İlla menü ile yapmak istiyorsanız rankup eklentisi ile görevi tamamladıktan sonra örneğin xrutbe gibi bir perm verdirim deluxemenus ile aynı şekilde bu permi varsa şu rütbeyi tanımla da dedirtebilirsiniz. Biraz karışık anlattım sanırım ama daha sade nasıl anlatabilirim emin değilim :sohappy:

Düzenleme;

Veya bunlar ile uğraşmak yerine şöyle bir
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
eklentisi buldum menü desteği varmış bunu da kullanmayı deneyebilirsiniz.

hmm luck perms te grup oluşturup bu gruplararımı bağlayayım bu dediğin eklentilere

hmm luck perms te grup oluşturup bu gruplararımı bağlayayım bu dediğin eklentilere
E başka nasıl rank oluşturacaksınız ki ? Bu eklentide mesela oyuncudan 1000 dinar ve 32 elmas karşılığında x rütbesine erişebilsin şeklinde ayar yapabiliyorsunuz.

aternosta bulamadım o plugini

aternosta bulamadım o plugini
Aternosta eklentiler kısıtlıdır. Rankup olarak aratıp eklentilere bakabilirsiniz büyük ihtimalle aynı işe yarayan başka eklentiler bulabilirsiniz ama menü desteği olacağını sanmıyorum.

Benim eklentimi kullanarak bunu yapabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl