Skript Paylaşımı Menülü Çok Basit Kullanışlı Level Market | Factions ve Skyblock | Herşeyi Hazır | v.1.0 |

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B

BozkurtNetwork

Ziyaretçi
Önsöz
Arkadaşlar bugün sizlere levelmarket skripti tanıtacağım ama öyle her sunucuda olan değil mesela adam 100 xp ye kalkıp bütün setlerini dizmesi bana
sacma geliyor yada 100 xp ye kalkıp bütün kılıç enchantlarını toplayabilmesi saçma geliyor büyü masasında yapmaya kalksa 10/1 şansı zor yakalar o itemler icin. Ben forumda dün çok araştırdım benim düşünce yapımdaki bütün skriptler buglı idi mesela adam elinde item olmasada levelini kaybediyordu
kazmaya koruma 4 basıp kılıca verimlilik 5 basıyordu onun gibi bizim skriptimiz tamamen hatasız bugsuz bir şekilde kullanıma hazır.

Bu skript ne işe yarar
Bu skript artık bütün yeni nesil sunucularda aynısı olmasada benzeri kullanılmaya çalışıyor bana kalırsa 3 tane lapisi alıp büyü masasında basmak onun heyecanını yaşamak acaba koruma gelirmi kırılmazlık gelse çok iyi olur tarzında gerilim yaşamak hep cazip gelmişti ne yazık ki günümüzde artık çoğunluk kitle kısa yollar ile hiç riske girmeden bu işi çözmek istiyor eğer sunucunuz için böyle birşey düşünüyorsanız kullanabilirsiniz.

Bu skript nasıl çalışır
Bu skripti Çalıştırmak için Skript skQuery skRayFall pluginlerine ihtiyac duyabilirsiniz hata verirse pluginlerinizin sürümünü kontrol etmeyi unutmayın veya kopyala yapıştır yaparken tablarına yazılışlarına zarar verir vermediğinizden emin olun sorunsuz çalışacaktır

Skriptte Menü Yok
Bana menü yaparken herzaman deluxemenü kullanmak hep kolay gelmiştir hem basit hem oldukca kullanışlı ben kendi menüm için deluxemenü eklentisini kullanıyorum dilerseniz sizde yapabilirsiniz yada discord adresimden benden istiyebilirsiniz.

Gelelim Görsellere

Menü
11.PNG

Menü Oyuncu Bilgi
1.PNG

Menü Kılıc Bilgi
7.PNG

Kılıç Level
2.PNG

3.PNG

Oyun İçi Akce Menüsü
6.PNG

Oyun İçi Chat
8.PNG

9.PNG

10.PNG

Son düzenleme:
güzel skrip başarıların devamını dilerim

Merhaba, forum kuralları gereği "skript paylaşımları" kategorisinde paylaşım yapmak için konunuz skript'in kodlarını barındırmalıdır, gerekli şartlar sağlanmaz ise konunuz 24 saat sonra arşive taşınacaktır.

Merhaba, forum kuralları gereği "skript paylaşımları" kategorisinde paylaşım yapmak için konunuz skript'in kodlarını barındırmalıdır, gerekli şartlar sağlanmaz ise konunuz 24 saat sonra arşive taşınacaktır.
Günaydınlar uyarınızı dikkate alarak forum başlığımı skript paylaşımdan sadece paylaşıma çevirdim teşekkürler iyi günler.

Günaydınlar uyarınızı dikkate alarak forum başlığımı skript paylaşımdan sadece paylaşıma çevirdim teşekkürler iyi günler.
Skripti kod olarak paylaşmanız gerekli discorda yönlendirmemeniz gerekli.

Ben sadece kendim yapmış olduğum skripti tanıtmak istedim çok ihtiyacı olan varsa zaten ulaşıp benden isterse veririm diye düşünüyorum.
Tanıtıcaksanız discorddan ulaşın bölümünü kaldırmanız gerekiyor, ya da skripti konuya kod olarak eklemeniz gerekiyor.

aslında skripte gerek yok gibi deluxe menu gibi bir eklenti ile basitçe yapılabilir

aslında skripte gerek yok gibi deluxe menu gibi bir eklenti ile basitçe yapılabilir
İyi geceler. Zaten menü delüxemenü ile yapıldı. Delüxemenü ile skript yazıldığını daha yeni öğreniyorum. Umarım level skriptini delüxemenü ile yapabilrsinden bahsetmemissindir, yoksa şok olacağım bu saate, inşAllah sadece menüden bahsetmişsinizdir...

Önsöz
Arkadaşlar bugün sizlere levelmarket skripti tanıtacağım ama öyle her sunucuda olan değil mesela adam 100 xp ye kalkıp bütün setlerini dizmesi bana
sacma geliyor yada 100 xp ye kalkıp bütün kılıç enchantlarını toplayabilmesi saçma geliyor büyü masasında yapmaya kalksa 10/1 şansı zor yakalar o itemler icin. Ben forumda dün çok araştırdım benim düşünce yapımdaki bütün skriptler buglı idi mesela adam elinde item olmasada levelini kaybediyordu
kazmaya koruma 4 basıp kılıca verimlilik 5 basıyordu onun gibi bizim skriptimiz tamamen hatasız bugsuz bir şekilde kullanıma hazır.

Bu skript ne işe yarar
Bu skript artık bütün yeni nesil sunucularda aynısı olmasada benzeri kullanılmaya çalışıyor bana kalırsa 3 tane lapisi alıp büyü masasında basmak onun heyecanını yaşamak acaba koruma gelirmi kırılmazlık gelse çok iyi olur tarzında gerilim yaşamak hep cazip gelmişti ne yazık ki günümüzde artık çoğunluk kitle kısa yollar ile hiç riske girmeden bu işi çözmek istiyor eğer sunucunuz için böyle birşey düşünüyorsanız kullanabilirsiniz.

Bu skript nasıl çalışır
Bu skripti Çalıştırmak için Skript skQuery skRayFall pluginlerine ihtiyac duyabilirsiniz hata verirse pluginlerinizin sürümünü kontrol etmeyi unutmayın veya kopyala yapıştır yaparken tablarına yazılışlarına zarar verir vermediğinizden emin olun sorunsuz çalışacaktır

Skriptte Menü Yok
Bana menü yaparken herzaman deluxemenü kullanmak hep kolay gelmiştir hem basit hem oldukca kullanışlı ben kendi menüm için deluxemenü eklentisini kullanıyorum dilerseniz sizde yapabilirsiniz yada discord adresimden benden istiyebilirsiniz.

Gelelim Görsellere

Menü
Ekli dosyayı görüntüle 150467

Menü Oyuncu Bilgi
Ekli dosyayı görüntüle 150468

Menü Kılıc Bilgi
Ekli dosyayı görüntüle 150469

Kılıç Level
Ekli dosyayı görüntüle 150470
Ekli dosyayı görüntüle 150471

Oyun İçi Akce Menüsü
Ekli dosyayı görüntüle 150472

Oyun İçi Chat
Ekli dosyayı görüntüle 150473

Ekli dosyayı görüntüle 150474

Ekli dosyayı görüntüle 150475
Birkaç şey değiştirdikten sonra kesinlikle açılacak skyblock sunucumda kullanacağım ? Ellerine sağlık,tik emojileri çok iyi olmuş aldığında ekranına yazı çıkarsa daha iyi olabilir..

Güzel sistem olmuş ellerine sağlık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl