Bulundu Menülü Açık Arttırma Sistemi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Serious
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.899
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Serious

Premium
Elmaslar
71
Merhabalar ben skyblock için bir plugin arıyorum, bildiğimiz açık arttırma pluginleri vardır ama ben bunların haricinde menülü açık arttırma plugini istiyorum yani guili açık arttırma olucak eklentisi vardır diye tahmin ediyorum, eğer eklentisi yoksa da skripti vardır, tam olarak bilmiyorum.

Bir skyblock sunucusunda gördüm, menü halinde açık arttırma başlatabiliyorduk, başlatılan açık arttırmalara bakabiliyorduk, kazanılan açık arttırma ve menüde açık arttırma ile ilgili herşey vardı ama kesinlikle herşeyi menü halinde menüler arası geçiş ile yapılıyordu.
@PaRS @smt287 @epps @AloneMyth @IrfanMW @Deichor @CAVITABI @DenizYvz

Sunucu -IP adresini Yollarsanız Yardımcı Olabilirim Veya Görsel Olarak Plugin atarsanız Size Verebilirim Plugini. Teşekkürler.

[QUOTE="PaRS, post: 105727, member: 38626"
SİLİNDİ !
İyi Forumlar Kolay Gelsin.
[/QUOTE]
Ücretli bir plugini ücretsiz bir şekilde yayınlamak hem forum kurallarına aykırı hemde mahkemelik olursun.

Moderatör tarafından düzenlendi:
:) Piyasaki Kullanın Plugin Paketlerinde Ne Kadar Nulled Plugin Var Bilgin Varmı ? Ve 2. Ci Olarak

Forum Kurallarında Diyorki.
25- Her Kullanıcı Kendi Konusundan / Mesajından Sorumludur.
5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan / konulardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.

[QUOTE="PaRS, post: 105727, member: 38626"
SİLİNDİ !
İyi Forumlar Kolay Gelsin.
Ücretli bir plugini ücretsiz bir şekilde yayınlamak hem forum kurallarına aykırı hemde mahkemelik olursun.[/QUOTE]
YurtDışında'ki Telif Hakkı YurtDışını İlgilendirir, Ülkemizi Değil, Açıkçası YurtDışında'ki Telif Ülkemize Taşınmıyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl