Çözüldü Menü hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

matheus

Birisi mi Spawnlandı?
Yasaklandı
Elmaslar
0
Minecraft
Yok

Discord:

arda1337arda

Arkadaşlar herkese merhaba DeluxeMenus kullanıyorum ve şöyle bir sistem istiyorum örneğin bir oyuncunun test.test permi varsa aşağıdaki fotoğraftaki gibi gözüksün

resim_2023-09-21_163520461.png

Ancak oyuncunun test.test permi yoksa aşağıdaki gibi gözüksün
resim_2023-09-21_163655744.png

Yapılabilir bir sistemmi acaba?

Merhaba,

Ses sistemi için ne kullanıyorsunuz?

Dostum o örnek bir menü ben DeluxeMenus menü eklentisini kullanmaktayım ve menüde herhangi bir eşyaya fareyi getirdiğinde oyuncuda test.test permi varsa Zaten seçili olarak göstersin test.test permi yoksa Yetkin yok. olarak göstersin istiyorum mümkünmü diye sordum

Dostum o örnek bir menü ben DeluxeMenus menü eklentisini kullanmaktayım ve menüde herhangi bir eşyaya fareyi getirdiğinde oyuncuda test.test permi varsa Zaten seçili olarak göstersin test.test permi yoksa Yetkin yok. olarak göstersin istiyorum mümkünmü diye sordum
Skript ve skript-placeholders kullanarak yapabilirsiniz, onun dışında başka yolu var mı bilmiyorum.

Delüxemenüs wiki yazarak incelersen kolay bir şekilde yapabilirsin.

Arkadaşlar herkese merhaba DeluxeMenus kullanıyorum ve şöyle bir sistem istiyorum örneğin bir oyuncunun test.test permi varsa aşağıdaki fotoğraftaki gibi gözüksün

Ekli dosyayı görüntüle 229259
Ancak oyuncunun test.test permi yoksa aşağıdaki gibi gözüksün
Ekli dosyayı görüntüle 229260
Yapılabilir bir sistemmi acaba?
Deluxemenu wikisine girip oradan requirements bölmünden "has permission:" kodunu kullanabilirsiniz eğer bir syntax'a ihtiyacınız varsada plugin files kısmından "advanced.yml" menüsünü editleyerek kullanabilirsiniz.

Deluxemenu wikisine girip oradan requirements bölmünden "has permission:" kodunu kullanabilirsiniz eğer bir syntax'a ihtiyacınız varsada plugin files kısmından "advanced.yml" menüsünü editleyerek kullanabilirsiniz.
Discord üzerinden konuştuk ve hallettik konu kilit

Son düzenleme:
Sorun çözülmediyse benim dediğim yöntemi deneyebilirsiniz;

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
,
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
ve
eklentilerini sunucunuza kurun.

• Vereceğim Skript kodunu Skript dosyanıza yapıştırın:
Kod:
on placeholderapi placeholder request for the prefix "skript":
    if the identifier is "menu_slot_1":
        if player has permission "test.test":
            set the result to "&cYetkin yok."
        else:
            set the result to "&aYetkin var."

• Menünüzdeki eşyanın yetkin yok/zaten seçili satırındaki mesajları %skript_menu_slot_1% ile değiştirin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl