Sunucunda Authme yok mu ?çakmalobiye girdimi ekranda normal chest mesüsü çıkcak ortada bot koruması diye bir kırmızı boya olcak tıkladımı aktarcak
OpSkyBlock a aktaracak bide menüde başka biyere tıkaldımı atsın oyundanSunucunda Authme yok mu ?
Birde tıkladığı zaman nereye aktarılacak ?
on connect:
if {a::%player%} is not set:
kick player due to "&bSunucuIsmi &c&l» &2Lütfen 3 Saniye Sonra Tekrar Giris Yap!"
wait 3 second
set {a::%player%} to true
güzewl kardeşim mcspam dan haberin yok sanırım giriş yaparsa diye bunu ekliyorum aktarımı bunla yapcakBak dostum sunucuna antijoinbot kur ve şu skripti ekle
2 sini yaptıktan sonra botu neredeyse engellemiş olursun bu skript 1 kerelik tekrar giriş yap diyor bir daha sormuyor normal spigot sunucuda mcspam üzerinden denedim ve tps düşüşü yaşanmıyordu senin dediğin gibi şeylere hiç gerek yok.Kod:on connect: if {a::%player%} is not set: kick player due to "&bSunucuIsmi &c&l» &2Lütfen 3 Saniye Sonra Tekrar Giris Yap!" wait 3 second set {a::%player%} to true
orda zaten mcspam üzerinden saldırı yapıp denediğimi belirtmiştim okumadın sanırsam.güzewl kardeşim mcspam dan haberin yok sanırım giriş yaparsa diye bunu ekliyorum aktarımı bunla yapcak
bot sunucuya girdimi register login yapabilceğinden boyle bir koruma istiyorum yani skybloc ka geçişini englicem bunun için isitiyorumorda zaten mcspam üzerinden saldırı yapıp denediğimi belirtmiştim okumadın sanırsam.
Berkay#3141
benim attığım skript te giriş yapamıyor.bot sunucuya girdimi register login yapabilceğinden boyle bir koruma istiyorum yani skybloc ka geçişini englicem bunun için isitiyorum
on inventory close:
wait 30 tick
if {bot::%player%} is true:
kick player due to "&a&lYeşil yüne tıkla!"
on first join:
if {bot::%player%} is false:
stop
wait 40 tick
set {bot::%player%} to true
set {menu} to a random integer between 0 and 8
open chest with 1 rows named "&cBOT KORUMASI" to player
wait 1 tick
loop 9 times:
format slot (loop-number - 1) of player with red wool named "&c&lKesinlikle BOT'um" to close then run [run player cmd "kick &5&l%player% &c&lSen BOT'sun!" as op]
format slot {menu} of player with 1 of light green wool named "&a&lKardeşim Ben BOT Değilim Anla Şunu!" to close then run [run player cmd "/botdegilimmmmm" as op]
set {_time::%player%} to 11
loop 10 times:
wait 1 second
stop
set {_time::%player%} to {_time::%player%}-1
{_time::%player%} is 0:
stop
else:
send " &f&lDoğrulamayı Tamamlamak İçin %colored random color% &l%{_time::%player%}% Var."
stop
command /botdegilimmmmm:
trigger:
set {bot::%player%} to false
send "&a&lDoğrulama Başarılı Siz BOT Değilsiniz!"
else:
send "&c&lDoğrulama Başarılı Siz BOT Değilsiniz!"
stop
Kod:on inventory close: wait 30 tick if {bot::%player%} is true: kick player due to "&a&lYeşil yüne tıkla!" on first join: if {bot::%player%} is false: stop wait 40 tick set {bot::%player%} to true set {menu} to a random integer between 0 and 8 open chest with 1 rows named "&cBOT KORUMASI" to player wait 1 tick loop 9 times: format slot (loop-number - 1) of player with red wool named "&c&lKesinlikle BOT'um" to close then run [run player cmd "kick &5&l%player% &c&lSen BOT'sun!" as op] format slot {menu} of player with 1 of light green wool named "&a&lKardeşim Ben BOT Değilim Anla Şunu!" to close then run [run player cmd "/botdegilimmmmm" as op] set {_time::%player%} to 11 loop 10 times: wait 1 second if {bot::%player%} is false: stop if {bot::%player%} is true: set {_time::%player%} to {_time::%player%}-1 {_time::%player%} is 0: kick player due to "&a&lYeşil yüne tıkla!" stop else: send " &f&lDoğrulamayı Tamamlamak İçin %colored random color% &l%{_time::%player%}% Var." if {bot::%player%} is true: kick player due to "&a&lYeşil yüne tıkla!" stop command /botdegilimmmmm: trigger: if {bot::%player%} is true: set {bot::%player%} to false send "&a&lDoğrulama Başarılı Siz BOT Değilsiniz!" else: send "&c&lDoğrulama Başarılı Siz BOT Değilsiniz!" stop
NOT: Alıntıdır.
on inventory close:
on first join:
stop
set {bot::%player%} to true
set {menu} to a random integer between 1 and 8
open chest with 1 rows named "&cBOT KORUMASI" to player
format slot 0 of player with red wool named "&c&lKesinlikle BOT'um" to close then run [run player cmd "kick %player% &c&lSen BOT'sun!" as op]
format slot {menu} of player with 1 of light green wool named "&a&lKardeşim Ben BOT Değilim Anla Şunu!" to close then run [run player cmd "/aktar" as op]
set {_time::%player%} to 11
loop 10 times:
wait 1 second
stop
set {_time::%player%} to {_time::%player%}-1
{_time::%player%} is 0:
stop
else:
send " &f&lDoğrulamayı Tamamlamak İçin &6&l%{_time::%player%}% &f&lVar."
stop
command /botdegilimmmmm:
trigger:
set {bot::%player%} to false
send "&a&lDoğrulama Başarılı Siz BOT Değilsiniz!"
else:
send "&c&lDoğrulama Başarılı Siz BOT Değilsiniz!"
Fhalinkz#6825
Berkay#3141
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!