Mekanik Olmayan Klavye Nasıl Temizlenir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ewen

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
5
Klavyemin markası Piranha 2355 Gaming Keyboard. 3 yıldır kullanıyorum ve artık temizlenmesi zorunlu hale geldi fakat klavyem mekanik değil. Youtube'dan videolar izledim adamlar tuşları çekiyor direk. Ben de öyle çeksem mi diye düşünüyorum. Çektiğimde bir daha yerine oturtamam diye korkuyorum ne yapmalıyım?

Nasıl yapılacağını bilen var mı arkadaşlar

en kullanmadığın tuşu yanında kastırarak çıkar sonra klavyeyi ters çevirerek tüm tuşları kolaylıkla çıkarabilirsin hiç sıkıntı olmaz çıkmayan tuş olursa zorlama etrafındaki tuşları çıkartıp sonra onu çıkar geçenelrde bende temizledim ama sıvı birşeyle temizleyeceksen arkasını açıp tamamen boşaltıp öyle temizlemeni öneririm

en kullanmadığın tuşu yanında kastırarak çıkar sonra klavyeyi ters çevirerek tüm tuşları kolaylıkla çıkarabilirsin hiç sıkıntı olmaz çıkmayan tuş olursa zorlama etrafındaki tuşları çıkartıp sonra onu çıkar geçenelrde bende temizledim ama sıvı birşeyle temizleyeceksen arkasını açıp tamamen boşaltıp öyle temizlemeni öneririm
Neredeyse bütün tuşları kullanıyorum.

ya en sağ üst köşedeki bir tuşu çıkar vida ile korkma geri takabiliyorsun tırnakları var kırmadığın sürece sıkıntı yok

Ters çevirip yavaş yavaş vurman yeterlidir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl