MegaSkriptTeam - MST | Kırıktaşdan Maden Çıkması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mega Team
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.184
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mega Team

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
28
Minecraft
eksen4
Komut = YOK
Bilgi = Oyuncular SkyBlock'da Kırıktaş Kazdığında Bazı Madenler Verir. Bu Skript Oyuncuların Serveri Sevip uzun Süre Kalmalarını Sağlayabilir.

Kod:
on break of a 4:
    chance of 4%:
        give a diamond to player
        send "&7Elmas buldun." to player
on break of a 4:
    chance of 5%:
        give a 266 to player
        send "&7Altın Buldun" to player
on break of a 4:
    chance of 5%:
        give a 265 to player
        send "&7Demir Buldun" to player
on break of a 4:
    chance of 5%:
        give a 388 to player
        send "&7Zümrüt Buldun" to player

Not = V2'de Madenle Beraber Coinde Çıkmasını Sağlayabilirim.

Bİraz Basit bir Skript Olmuş.

Kod İsrafı Sadece Zaten Bİlindik Ve Heryerde Olan Şeyler He İlla Kullancaksa Biri Buyrun Daha Az Kod En Azından Sende Öğrenmiş Ol
Kod:
on break of cobblestone:
    chance of 4%:
        give a diamond to player
    chance of 5%:
        give a 266 to player
    chance of 5%:
        give a 265 to player
    chance of 5%:
        give a 388 to player

Kod İsrafı Sadece Zaten Bİlindik Ve Heryerde Olan Şeyler He İlla Kullancaksa Biri Buyrun Daha Az Kod En Azından Sende Öğrenmiş Ol
Kod:
on break of cobblestone:
    chance of 4%:
        give a diamond to player
    chance of 5%:
        give a 266 to player
    chance of 5%:
        give a 265 to player
    chance of 5%:
        give a 388 to player

Biraz Ağır Kaçmış söyledikleriniz . Sonuçta herkesin paylaşım hakkı var mc-tr kuralları içinde yinede görüşünüze saygı duyuyorum . Ayrıca benim görüşüm ise Yeni başlamış ise Yorumlara aldırma devam et . Fakar alıntı ise alıntı yaz altına bana sorarsan .

Biraz Ağır Kaçmış söyledikleriniz . Sonuçta herkesin paylaşım hakkı var mc-tr kuralları içinde yinede görüşünüze saygı duyuyorum . Ayrıca benim görüşüm ise Yeni başlamış ise Yorumlara aldırma devam et . Fakar alıntı ise alıntı yaz altına bana sorarsan .
Biraz Ağır Kaçtıgı Doğrudur Maalesef Ama Maalesef Öle Yeni Başladıysan Basit Şeyleri Alıntı Yaparak Paylaşmaktansa Yapılmış Orta Düzey Skriptleri İnceleyerek Kod Kalıplarını Öğrenmektir.

Azıcık kod tasarrufu allahını seversen arkadaşım <3

Biraz Ağır Kaçtıgı Doğrudur Maalesef Ama Maalesef Öle Yeni Başladıysan Basit Şeyleri Alıntı Yaparak Paylaşmaktansa Yapılmış Orta Düzey Skriptleri İnceleyerek Kod Kalıplarını Öğrenmektir.
Basitten Zora Geçmek öğrenmenin en iyi yoludur yavaş yavaş alıştırırsın kendini , Kalıpları kullanarak yapmak fazla anlam katmıyor her kodun anlamını öğrenmek varken kalıp ezberlemek pek efektif bir yol değil

Basitten Zora Geçmek öğrenmenin en iyi yoludur yavaş yavaş alıştırırsın kendini , Kalıpları kullanarak yapmak fazla anlam katmıyor her kodun anlamını öğrenmek varken kalıp ezberlemek pek efektif bir yol değil
Ezberle Demedim Fark Var O Kod Kalıplarına Bakarsa Aklında Kalacak Kendi Kod Kalıbı Aradıgında Aklına Gelecek Hatta Bazen Farklı Tarzlarda Gördükçe Bak Buda Varmış Dİcek Kendi Kendine Buda İyi Bİrşey Bence

Şuana Kadar Paylaştığım Skriptler Benim ve Bana Ait Basit Olduğu İçin Alıntı Diyor İşte :)

Küçük skriptlerinizi bir konuda toplayın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl