MeetCry Hub Sunucusu İçin Alımlar Kaliteli Sunucu Kaliteli Yetkili Kadrosu +17

Kendini Hayatta Yeterli Buluyormusun?

• Evet

Oy: 4 80,0%
  • Hayır

Oy: 1 20,0%

• Kullanılan toplam oy
    5
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hasan5151

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Evet Arkadaşlar Sizler İçin Mükemmel Bir Sunucu Açmak İstiyoruz Bunun İçin Mükemmel Bir Kadro Oluşturduk.
Kadro:
Dünyanın 7. Türk Builderi Olan DreamBT İle Anlaşma Yapılıp 3 Tane Builder Kiralandı.
CyberBilisim Çalışanı Olan Özgür (ByTagger) Sponsor Ve Reklam İşlerini Ayarladı.
DrMuhammed Skripter Ve Pluginer Kiralandı.
Bunların Yanında Bize Lazım Olucak Arkadaşlar Arıyoruz
KATILIM KOŞULLARI
Yaş En Az +15-+16 Olmak Zorundadır.
Günlük En Az 2 Saat Aktiflik İstiyoruz.
Saygılı Verdiğimiz Görevleri Yapıp Sözümüzden Çıkmıycak
Görevine Bağlı Kişiler Arıyoruz.
Aranan Yetkiler
1 Tane Mod
1 Tane Builder.
2 Rehber
CRYBİLİSİM Çalışan Özgür Beye Katkılarından Dolayı Teşekkür Ediyoruz..
Burdaki Metni Doldurup Katılabilirsiniz !
Kod Bilgin(Soru Sorulacaktır Sallamadan):
WorldEdit Bilgin:

Kaç Saat Onlinesin:
Bizimle Çalıştığın zaman Bize Nasıl Davranıcaksın:
Servere Ne Gibi Katkıların Olur:
Kaç Serverde Yetkili Oldunuz:
Neden Bize Katılmak İstiyorsun:

İYİ FORUMLAR ARKADAŞLAR..

[DOUBLEPOST=1514649706,1514649595][/DOUBLEPOST]Güncel + + + + +[DOUBLEPOST=1514651640][/DOUBLEPOST]++

Kaç Senedir Minecraft Oynamaktasın:3
Kod Bilgin(Soru Sorulacaktır Sallamadan):%94
WorldEdit Bilgin:%95
Kaç Saat Onlinesin:5
Bizimle Çalıştığın zaman Bize Nasıl Davranıcaksın:Saygılı ve dürüst bir biçimde
Servere Ne Gibi Katkıların Olur:Elimden geldiği kadar her şeyi yapıcağım
Kaç Serverde Yetkili Oldunuz:8 9
Neden Bize Katılmak İstiyorsun:Sunucunuz iyi yerlere gelceğine inanıyorum

Ondan Önce Şeyi Merak Ettim Niğdeli misiniz ? :) 5151 ? :) Bende Niğdeliyim Dönersen Sevinirim :)

Kaç Senedir Minecraft Oynamaktasın: 3
Kod Bilgin(Soru Sorulacaktır Sallamadan): Skripterim. Ustaca Değilim. Ama Kendime Has Kodlarım var.
WorldEdit Bilgin: Fazla Değil, Ancak Bir Mapi yapacak kadar var Veya Az Buz Bir Bilgi İle WG
Kaç Saat Onlinesin: Hafta Sonları Fazla Online Olurum 7 Saati Geçer. Hafta İçi En Az 5 saat. Birde Hafta Sonları Geceleri de Açık Olurum Büyük İhtimal.
Bizimle Çalıştığın zaman Bize Nasıl Davranıcaksın: Kendim gibi, Olgun Davranacağım. Hiçbir Zaman Bir Saygımda Kusur Etmem.
Servere Ne Gibi Katkıların Olur: Oyunculara Max Şekilde Yardımcı Olurum. Her Hangi Bir İş olursa Elimden Geleni Yaparım.
Kaç Serverde Yetkili Oldunuz: Skripter Olarak 2 3 Tane Oldum. Ondan başka 3 Kere Kendi Sunucumu Açtım Arkadaşlarımla Para Sıkıntısından Kapandı. Açtığım Sunucularda İyi Online Alıyordu. (+10 +15 vs)
Neden Bize Katılmak İstiyorsun: Sunucuzu Güzelleştirmek İçin, Tabbiki kötü demiyorum. Güzelliğe Güzellik Katmak Gibi..[DOUBLEPOST=1514723191,1514723150][/DOUBLEPOST]Ondan Önce Şeyi Merak Ettim Niğdeli misiniz ? :) 5151 ? :) Bende Niğdeliyim Dönersen Sevinirim :)

Kaç Senedir Minecraft Oynamaktasın: 3
Kod Bilgin(Soru Sorulacaktır Sallamadan): Skripterim. Ustaca Değilim. Ama Kendime Has Kodlarım var.
WorldEdit Bilgin: Fazla Değil, Ancak Bir Mapi yapacak kadar var Veya Az Buz Bir Bilgi İle WG
Kaç Saat Onlinesin: Hafta Sonları Fazla Online Olurum 7 Saati Geçer. Hafta İçi En Az 5 saat. Birde Hafta Sonları Geceleri de Açık Olurum Büyük İhtimal.
Bizimle Çalıştığın zaman Bize Nasıl Davranıcaksın: Kendim gibi, Olgun Davranacağım. Hiçbir Zaman Bir Saygımda Kusur Etmem.
Servere Ne Gibi Katkıların Olur: Oyunculara Max Şekilde Yardımcı Olurum. Her Hangi Bir İş olursa Elimden Geleni Yaparım.
Kaç Serverde Yetkili Oldunuz: Skripter Olarak 2 3 Tane Oldum. Ondan başka 3 Kere Kendi Sunucumu Açtım Arkadaşlarımla Para Sıkıntısından Kapandı. Açtığım Sunucularda İyi Online Alıyordu. (+10 +15 vs)
Neden Bize Katılmak İstiyorsun: Sunucuzu Güzelleştirmek İçin, Tabbiki kötü demiyorum. Güzelliğe Güzellik Katmak Gibi..

Kaç Senedir Minecraft Oynamaktasın: 7
Kod Bilgin(Soru Sorulacaktır Sallamadan): %95
WorldEdit Bilgin: %95
Kaç Saat Onlinesin: Haftaiçi günlük 6-7 saat, haftasonu toplam(cumartesi+pazar) 35-40 saat
Bizimle Çalıştığın zaman Bize Nasıl Davranıcaksın: Saygı çerçeveleri içerisinde davranacağım.
Servere Ne Gibi Katkıların Olur: Gelişmesine yüksek bir katkıda bulunabilirim.
Kaç Serverde Yetkili Oldunuz: Sayısını "net" olarak hatırlamıyorum ama sizinle TS3,Discord,Skype gibi programlar üzerinden görüşme yaparak anlatabilirim.
Neden Bize Katılmak İstiyorsun: Çünkü bir serverde kalıcı olarak görev almak istiyorum.

Kaç Senedir Minecraft Oynamaktasın: 5 - 4
Kod Bilgin(Soru Sorulacaktır Sallamadan): %85
WorldEdit Bilgin: %55
Kaç Saat Onlinesin: 2 - 3
Bizimle Çalıştığın zaman Bize Nasıl Davranıcaksın: İyi ve Saygılı bir şekilde
Servere Ne Gibi Katkıların Olur: Daha iyi yardımcı olma
Kaç Serverde Yetkili Oldunuz: 5 - 15
Neden Bize Katılmak İstiyorsun: Daha iyi yerlere geleceğimize inanıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl