Bulundu Medieval Builder Eğitimi ve Ekip Alımı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan FurKqn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 82
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

FurKqn

Medieval Fantasy
Elmaslar
116
Discord İzni
Minecraft
Furkqn

Discord:

furkqn

Başlıksız-16.webp

Medieval Builder Eğitimi ve Ekip Alımı

AgeOfMC için Medieval / Warhammer Fantasy atmosferine uygun yapılar inşa edecek yeni builder adayları arıyoruz.

Merhaba MC-TR üyeleri,

AgeOfMC projemiz için Medieval Builder Eğitimi başlatıyoruz. Amacımız, bu alana ilgisi olan kişileri temel seviyeden eğiterek ekibimize kazandırmak ve sunucumuzun dünyasını birlikte inşa etmektir.

Bu süreçte yalnızca profesyonel builder aramıyoruz. Minecraft build alanına ilgisi olan, öğrenmeye açık ve bizimle birlikte gelişmek isteyen kişileri de değerlendirmeye alıyoruz.

Hiç bilmeyen birine öğretir gibi temel seviyeden başlayarak eğitim verilecektir.
Adaylara yapı mantığı, atmosfer uyumu, detaylandırma, kompozisyon ve Medieval / Warhammer Fantasy tarzına uygun inşa süreci konusunda rehberlik edilecektir.

Başlıksız-6.webp

Aradığımız kişiler:

• Minecraft build alanına ilgisi olan,
• Öğrenmeye ve gelişmeye açık,
• Ekip çalışmasına uyum sağlayabilecek,
• Verilen eğitimleri ciddiye alacak,
• AgeOfMC’nin atmosferine katkı sağlamak isteyen kişiler.
Başlıksız-1.webp

Süreç nasıl işleyecek?

Başvuran kişiler aday olarak sürece dahil edilecektir.
Bu süreç boyunca adayların gelişimi, iletişimi ve ekip çalışmasına uyumu takip edilecektir.

Bizimle çalışmaya uygun olmadığı düşünülen kişiler süreç içerisinde elenebilir.
Bu nedenle başvuru yapacak kişilerin bunu bilerek başvuru yapması önemlidir.

Eğitim sürecinde AgeOfMC’nin build temasını öğrenen, ekibe uyum sağlayan ve başarılı bulunan kişilerle ilerleyen süreçte ücretli olarak çalışmaya devam edilebilir.

Başlıksız-3.webp

Ücret Durumu:

Eğitim süreci gönüllü / adaylık odaklıdır.
Ancak süreç sonunda başarılı olan ve AgeOfMC’nin build tarzına uyum sağlayan kişilerle, ihtiyaç durumuna göre ücretli builder çalışması yapılabilir.

Başlıksız-2.webp

Başvuru:

Başvurular sunucumuzdaki ticket sistemi üzerinden alınacaktır.
Varsa daha önce yaptığınız yapılara ait görselleri başvuru sırasında iletebilirsiniz. Görseliniz olmasa bile başvuru yapabilirsiniz; eğitim süreci temel seviyeden başlayacaktır.

AgeOfMC dünyasında kendi emeğini görmek ve ilerleyen süreçte ekibimizle daha ciddi projelerde yer almak isteyen herkesi başvuru yapmaya bekliyoruz.

Tebrik ediyorum, çok güzel bir çalışma. Umarım hedeflediğiniz gibi olur.

Elinize Sağlık Çalışma her detay düşünülerek yapılmaya başlanmış anlattığınız gibi olursa ne mutlu başarılar ^^

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl