Meb Engel Kaldırma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lilith Magnolia

Minecraft Developer & Pluginer
Elmaslar
64

Discord:

Lilith Magnolia#3705

Meb engelini nasıl kaldırabilmenin bir yolu var mı?
Varsa nedir? (Proxy kullanmadan.)

Okula telefon götürün sonra tahtaya bağlı olan internet fişini çekin tahtayı telefonun internetine bağlayın?
Müzik indirmek istiyorsanız videonun linkini kopyalayın youtube-mp3.net urlsine yapıştırıp dowland diyip indirin.

Okula telefon götürün sonra tahtaya bağlı olan internet fişini çekin tahtayı telefonun internetine bağlayın?
Müzik indirmek istiyorsanız videonun linkini kopyalayın youtube-mp3.net urlsine yapıştırıp dowland diyip indirin.

Meb engeli ile ne alakası var bunun anlamadım?

Selam kardeşim, eğer YouTube için diyorsan
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
bakabilirsin, ben kullanıyorum. 10 dakikalık YouTube kullanım limiti veriyor ama kodlarla IP adresini değiştirerek sınırsız yapabiliyorsun.

Gençliğin verilen imkanları bu şekilde kullanması gerçekten yazık. O araç ve gereçler sizlere ileride daha da iyisini ülkenize sunasınız diye veriliyor. Ülkede sisteme eleştiriler gırla gidiyor fakat bence ilk önce öğrenci psikolojisi incelenmeli ve herkesin okuyamayacağının anlaşılması gerekli. Daha sonra okuyup vatana millete hayırlı olma gibi bir derdi olmayan öğrenciler diğer öğrencilerin öğrenim durumuna engel oluşturacak yollara başvuruyorlar.

Gençliğin verilen imkanları bu şekilde kullanması gerçekten yazık. O araç ve gereçler sizlere ileride daha da iyisini ülkenize sunasınız diye veriliyor. Ülkede sisteme eleştiriler gırla gidiyor fakat bence ilk önce öğrenci psikolojisi incelenmeli ve herkesin okuyamayacağının anlaşılması gerekli. Daha sonra okuyup vatana millete hayırlı olma gibi bir derdi olmayan öğrenciler diğer öğrencilerin öğrenim durumuna engel oluşturacak yollara başvuruyorlar.
Adam haklı ama MEB in youtube açması lazım eğtim videoları felan izleriz en azından hocalar kendi netini de açıyor ama bazı kanaları engelemleri lazım tabikide

Çok haklısın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl