mctrdeki adalet

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Silinen üye 78915
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.842
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anathory'e katılıyorum, bunları tartışmak gereksiz ayrıca zaman kaybı.

Bu foruma katılmadan önce @Garp'a yazmıştım sence katılayım mı diye? O da bana cevabı eğer yapabiliyorsan katıl demişti. Biraz o gün beni gazlamıştı. Ben de kendimi tutamayıp başvuru yapmıştım. Sonrasında foruma katıldığım da @DarkLord'u biliyordum. O da beni kıskanmış mı bilemedim. Önceden küfürlü sslerimizi o zamanki şefimize şefimiz de o zamanlarda @Dagon'a atmıştı. Sonrasında şef kızmıştı bana ben de onun sslerini atınca ikimizde hatalı çıkmıştık. Neyse burada anı anlatmaya gelmedim. Ekibe katıldım kimseyi tanımıyordum. Sonrasında tanımaya çalıştım ve tanıdım. Sağ olasın o güzel insan olan Batuhan abi kadar adaletli birisini göremedim. Adam elinden geldiğinden fazla emek veriyordu bu foruma. Sonu yine olan ona oldu. Anlamıyorum emek verenlerin hep emekleri çöpe gidiyor. Sağ olasın Batuhan abi ne kadar yarı yolda olsa da biz onu yarı yolda bırakmadık ve bırakmayız da. Ban yemiştim ve haksız buldu sonrasında banımı açtı. Ben çok insan tanıdım. Dolandırıcısından tut her şeyi her birini bizzat gördüm. Fakat bu kadar adaletli, cana yakın bir adam görmedim. Şu an veya önceden ilgilenme yoktu sende @Hai forum ile Batuhan abiden sonra filan hiç ilgilenme sen de göremedim (Katıldığımdan beri). Batuhan abiye buradan teşekkürlerimi iletiyorum :) İyi forumlar.

Son düzenleme:

Herkes birbirine saldırır olmuş. Biz ne zaman insan olmayı unuttuk?

Yine saçma sapan bir konu. HERKES elinden geleni yaptı. Ve yine HERKES elinden geleni yapacak. MC-TR yöneticilerin değil üyelerindir. Kimin yönettiği farketmez. Yönetici hatalıysa onuda üye atar görevinden. Bunu herkes iyi bellesin. Kimse birbirine çamur atmasın herkes işine gücüne baksın. Eski yönetimi de biliyorum ben. Yeni yönetimde güzel. En kısa zamanda eski halini de geçecek bir güzelliğe kavuşacak forum. O yüzden eski otları karıştırmak yerine, ne yaparız da faydalı oluruz diye düşünün. İşsizlikten ne yapacağınızı şaşırır hale gelmişsiniz yazık. Biraz faydalı hareketler yapın da forum eski haline geri dönsün. Yoksa bu şekilde bir yere varamazsınız bilin istedim.

Konuya biraz geciktim ama olsun.Yöneticilerin ÇOĞU görevini yapıyor.Ama sevilen ve saygı duyulan bir yetkili bile etkinlikte adam akıllı oynamayıp hile açıyorsa o yetkili yetkili olmamalıdır ve bence forum oldukça adaletli.Ayrıca Kronox kardeşim arkadaşın elinden gelen eniyisi hile açmaksa acaba en kötüsü nasıldır.

Gerçekten boş bir konu. Adalet var ise var kalacaktır. Yok ise var olamayacaktır.

Adaletsiz miyiz yani kanka ben mevzuyu anlayamadım tane tane anlatabilir misin :)
2014 yılından 2019 yılından beri serüvenini devam ettiren bir forumun adaletli mi, adaletsiz mi diye sorulması yanlış hakkında birkaç şey bahsettim.

Konuya biraz geciktim ama olsun.Yöneticilerin ÇOĞU görevini yapıyor.Ama sevilen ve saygı duyulan bir yetkili bile etkinlikte adam akıllı oynamayıp hile açıyorsa o yetkili yetkili olmamalıdır ve bence forum oldukça adaletli.Ayrıca Kronox kardeşim arkadaşın elinden gelen eniyisi hile açmaksa acaba en kötüsü nasıldır.
En iyisini yapmaya çalışıyoruz. Olabilir, balı tutan parmağını yalar. Ama hiçbir zaman kimse haddini aşmaz. Aşamaz. Tekrar ediyorum. Elimden gelen herşeyi yapıcaz.

En iyisini yapmaya çalışıyoruz. Olabilir, balı tutan parmağını yalar. Ama hiçbir zaman kimse haddini aşmaz. Aşamaz. Tekrar ediyorum. Elimden gelen herşeyi yapıcaz.
Yeni birisi olarak seni yeni yetkili serüveninde başarılar diyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl