Sensei#7806
2014 yılından 2019 yılından beri serüvenini devam ettiren bir forumun adaletli mi, adaletsiz mi diye sorulması yanlış hakkında birkaç şey bahsettim.Adaletsiz miyiz yani kanka ben mevzuyu anlayamadım tane tane anlatabilir misin :)
En iyisini yapmaya çalışıyoruz. Olabilir, balı tutan parmağını yalar. Ama hiçbir zaman kimse haddini aşmaz. Aşamaz. Tekrar ediyorum. Elimden gelen herşeyi yapıcaz.Konuya biraz geciktim ama olsun.Yöneticilerin ÇOĞU görevini yapıyor.Ama sevilen ve saygı duyulan bir yetkili bile etkinlikte adam akıllı oynamayıp hile açıyorsa o yetkili yetkili olmamalıdır ve bence forum oldukça adaletli.Ayrıca Kronox kardeşim arkadaşın elinden gelen eniyisi hile açmaksa acaba en kötüsü nasıldır.
Burası konu dışı bir kategori.Tamamen boş konu. Herkes işine baksın, adalet yoksa kullanmayın gerek yok. Adaletin olmadığını veya olduğunu söylemeniz hiçbir şey değiştirmeyecek ne yazık ki.
Yeni birisi olarak seni yeni yetkili serüveninde başarılar diyorum.En iyisini yapmaya çalışıyoruz. Olabilir, balı tutan parmağını yalar. Ama hiçbir zaman kimse haddini aşmaz. Aşamaz. Tekrar ediyorum. Elimden gelen herşeyi yapıcaz.
Allah ömür verdikçe ve ihraç edilmedikçe elimizden geleni yapıcaz.Yeni birisi olarak seni yeni yetkili serüveninde başarılar diyorum.
Allah tenzil vermesin hiçbirimize amin.Allah ömür verdikçe ve ihraç edilmedikçe elimizden geleni yapıcaz.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!