mctrdeki adalet

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Silinen üye 78915
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.842
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S

Silinen üye 78915

Ziyaretçi
Bunu soran bir sürü kullanıcı bulunmakta. Bu sorunun sorulması yanlış. 2014 yılında açılmış ve 2019 yılına kadar başarıyla sürdürülmüş bir forumun bir sürü kullanıcısı ve bir sürüde konusu var. Peki bu konular, kullanıcılar neden geliyor? tema diye mi? hayır. Bu forumdaki bilgiler. Bilgiler ise Minecraft Skript gibi çoğu kategorilerinin olması. Hala bana Discord'dan KnK McTrDeKi aDalEt NaSıL SeNcE diye sorular alıyorum: hiç gerek yok buna. @cosmicfugue staffy'nin sonu gelmiştir iyi aksamlar.

Adaleti hakkında düşüncem: evet bir zamanlar öyle olabilir ancak şu an MC-TR'nin çoğu yetkili ayrılmasına rağmen ( birkaç yetkili hariç onlar alınabilir ) adaletini korumakta.

• Elmas
Tepkiler: Hai
Adaleti hakkında düşüncem: evet bir zamanlar öyle olabilir ancak şu an MC-TR'nin çoğu yetkili ayrılmasına rağmen ( birkaç yetkili hariç onlar alınabilir ) adaletini korumakta.
Adaletsiz miyiz yani kanka ben mevzuyu anlayamadım tane tane anlatabilir misin :)

önceki yönetimde batuhan yenidoğan haricinde adalet 0 idi al donator istediğin şeyi yaptır discord üzerinden yetkililere bir şey danış engel ye discordan kafalarına göre ban kafalarına göre mute bak bir kere şunu yaşadım mc-tr discorddunda prelerde genel sohbete foto atma yetkisi vardı ve attım mutelendim sonra mute atan arkadaşa gittim söyledim bunu ve ban yedim o arkadaşın ismini merak ediyorsanız garp mı nedir öyle bir şey işte şu üsteki hemde sonra kafalarına göre cezalandırma konu kapatma ne oldukları belli değildi iyikide yönetim değişti bu yönetim ise orta halli diyebiliriz ama bu yönetim yeni biraz zaman geçsin bakalım

önceki yönetimde batuhan yenidoğan haricinde adalet 0 idi al donator istediğin şeyi yaptır discord üzerinden yetkililere bir şey danış engel ye discordan kafalarına göre ban kafalarına göre mute bak bir kere şunu yaşadım mc-tr discorddunda prelerde genel sohbete foto attım ve mutelendim sonra mute atan arkadaşa gittim söyledim bunu ve ban yedim o arkadaşın ismini merak ediyorsanız garp mı nedir öyle bir şey işte şu üsteki hemde bu yönetim ise orta halli diyebiliriz ama bu yönetim yeni biraz zaman geçsin bakalım
Ben seni yasakladıysam haklıyımdır. Keza kural dışı kimseyi yasaklamadım, algı oluşturma.

Ben seni yasakladıysam haklıyımdır. Keza kural dışı kimseyi yasaklamadım, algı oluşturma.
tenor.gif

kardeşim mc-tr sohbetinde prelerde foto atma yetkisi bulunuyor ve ben foto atıyorum mute yiyorum bunu sana danışıyorum ve ardından ban atıyorsun bana ne bu ? kime göre neye göre haklısın ?

tenor.gif

kardeşim mc-tr sohbetinde prelerde foto atma yetkisi bulunuyor ve ben foto atıyorum mute yiyorum bunu sana danışıyorum ve ardından ban atıyorsun bana ne bu ? kime göre neye göre haklısın ?
Attığın fotoğrafın ne olduğunu buraya yazar mısın? Ek olarak yasaklandığına dair kanıtı da atar mısın? Eğer ilgili kanıtın yok ise boşa tartışmaya gerek yok. İnsanların kafasını şişirmekten başka işe yaramaz ki buradaki çoğu kişi senin ne olduğunu biliyor.

Attığın fotoğrafın ne olduğunu buraya yazar mısın? Ek olarak yasaklandığına dair kanıtı da atar mısın? Eğer ilgili kanıtın yok ise boşa tartışmaya gerek yok. İnsanların kafasını şişirmekten başka işe yaramaz ki buradaki çoğu kişi senin ne olduğunu biliyor.
milleti sebepsiz banlıyacağına biraz o fotonun anlamını düşün. hesabını bir şeylerden korkup silmeseydin hemen kanıtları buraya atardım ama hakkım olan bir şey kullandım diye sen beni banladın elvio'nun kaç tane hesabını banladın ne ara unuttun bunları ?

milleti sebepsiz banlıyacağına biraz o fotonun anlamını düşün. hesabını bir şeylerden korkup silmeseydin hemen kanıtları buraya atardım ama hakkım olan bir şey kullandım diye sen beni banladın elvio'nun kaç tane hesabını banladın ne ara unuttun bunları ?
Kimseyi haksız yere yasaklamadım. Ağzı olan konuşur, yaptığım işlemlerin hepsinde Batuhan'ın onayı vardı. Ona danışmadan kimseyi yasaklamadım. Neyse sen kendini haklı çıkarmak için çabalar durursun.
Discord hesabımı da sildirtmedim, silmesinler diye uğraştım.
Lütfen şu sohbeti uzatma, raporlamak zorunda kalacağım. Senle baş edemiyorum. İyi akşamlar <3

İlgi sıfır, hmm.
Sözüm Yusuf Kemal'e.

Şimdi eski yönetimi seviyordum çok güzel bir ekipte şurda bir açıklama getirelim @Aryus , şahsen bende şahitim banları hak ediyordun. Şimdi ki ekipte çok iyi yetkililer aktif ve bilgili eski ekipte biraz aksamalıklar oluyordu bir kere bende haksız ban yedim fakat Batuhan abi sağol'sun yardım etti idi. Yani @Aryus eski yönetimde sorun yok! asıl sorun sende idi. Yok odalarda kavga çıkarma vs burda gelip insanların arkasından konuşmak basit yüzlerine gelince böyle konuşamıyorsun.

Tamamen boş konu. Herkes işine baksın, adalet yoksa kullanmayın gerek yok. Adaletin olmadığını veya olduğunu söylemeniz hiçbir şey değiştirmeyecek ne yazık ki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl