mctr_irl | mc-tr.com konu simulatörü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admicos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.128

Admicos

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
22
Az önce forumdaki çoğu* konunun ismini çekerek bir yazı yaratma algoritmasına bağladım ve sonuçlarını herkese açtım. Size gelenleri paylaşmayı unutmayın!

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

*: scraperım o kadar iyi olmadığından 3-4 kategoriyi atlamış olaiblirim

"ACİL YARDIMMM!!" gibi şeyler komik olacak, iyi olmuş :D

1538335059630.png

Yarım saattir arıyorum,bir tane bile konum yok.. Nerede bu dislike butonu? akdsjfd

Yarım saattir arıyorum,bir tane bile konum yok..
Konunun tam ismini bulman biraz şans olur. Bir çok konunun ismini birleştirerek yeni isimler çıkartıyor bu. Yani, buradaki konulardan çoğu forumda olmamalı. (Tabi kesin değil, hala olma şansı var.)

Plugin Paketi Trenty v1.8 Faction » Oplardan sıkılmadınız mı ?

Baya iyi özetledi tek başlıkta. :D

Artık sıkılmak yerine zamanımı bu sitede geçireceğim. Harika bir çalışma. Çok tuhaf şeyler oluşturuyor, hayran kaldım. "SektirCode" bunlardan birisi.

Site isminin hakkını veriyor ve tamamen işsizlik abidesi :D ilk girdiğimde karşıma çıkanı okurken beynim yandı. Çıkan: "Haftanın Süper Kötüsü - Rütbe Plugini Tanıtım MergedMobs | 1.7.10 Modları, Sunucu İçin Sınıf Paketi SkyCryTR Plugin Paketi ❖ Faction~PvP"

Konu listesi güncellenmiştir.

Tesadüff

Screenshot_20181025-225405.png
Screenshot_20181025-225405.png

Konu listesini genişletip (4 site var artık) kısa bir süreliğine (bkz 24 saat zor dayanır) geri açıyorum:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Beğendiyseniz söylemeyi unutmayın, sevilirse tamamile geri açabilirim sanırım

Login istiyor .d

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl