Merhaba dostlar!
Sizlere tamamen kendimin tasarlamış olduğu efsane 1vs1 sistemini tanıtıyorum bugün,burada.
Sistem şuanda betada,hayvan gibi bugları var.
Yeni başladık,olsun o kadar canım :).
Yakın zamanda tüm buglarını düzeltirim,merak etmeyin :).
Konuda sistem tam olarak tamamlanınca düzenlenir.
Özellikler:
Siz tarafından eklenicek olan limitsiz,sınırsız arena!
Tabelalar ile giriş,çıkış!
Az lag yapıyor [Şuanda sadece oyundayken öldüğünde rakibini tespit etmek için loopluyor,onuda yakında halledicem.].
Belirlenebilir spawn noktaları!
Ayarlanabilir kit! [Yakında eklenicek]
Duel atma özelliği! [Yakında eklenicek]
Çeşitli türleri TrainingPvP plugininde ki gibi kendi elinizle belirleme,kitlerini ayarlama. [Yapabileceğime inanırsam yaparım,hiçbir şey imkansız değildir!]
İngilizce,Türkçe,Fransızca ve Almanca dil destekleri! [İngilizce yakın olsa bile diğerlerinin sözünü veremiyorum,çeviri sistemlerini sevmediğim için kendim çevireceğim,uzun sürebilir.Türkçe dil desteği var zaten :D]
Fazla uzatmıyorum,zaten tam bitmedi ve çok fazla eksiği var.
Skriptten anlayanlar kendine göre geliştirebilir,geliştirirken beni silmemeleri tek ricamdır.
hastebin :
/1vs1 debug komutu variableleri bugda kalanlar içindir,kullanıp kendinizi oyunda ve beklemede değilmiş gibi ayarlayabilirsiniz.
Sizlere tamamen kendimin tasarlamış olduğu efsane 1vs1 sistemini tanıtıyorum bugün,burada.
Sistem şuanda betada,hayvan gibi bugları var.
Yeni başladık,olsun o kadar canım :).
Yakın zamanda tüm buglarını düzeltirim,merak etmeyin :).
Konuda sistem tam olarak tamamlanınca düzenlenir.
Özellikler:
Siz tarafından eklenicek olan limitsiz,sınırsız arena!
Tabelalar ile giriş,çıkış!
Az lag yapıyor [Şuanda sadece oyundayken öldüğünde rakibini tespit etmek için loopluyor,onuda yakında halledicem.].
Belirlenebilir spawn noktaları!
Ayarlanabilir kit! [Yakında eklenicek]
Duel atma özelliği! [Yakında eklenicek]
Çeşitli türleri TrainingPvP plugininde ki gibi kendi elinizle belirleme,kitlerini ayarlama. [Yapabileceğime inanırsam yaparım,hiçbir şey imkansız değildir!]
İngilizce,Türkçe,Fransızca ve Almanca dil destekleri! [İngilizce yakın olsa bile diğerlerinin sözünü veremiyorum,çeviri sistemlerini sevmediğim için kendim çevireceğim,uzun sürebilir.Türkçe dil desteği var zaten :D]
Fazla uzatmıyorum,zaten tam bitmedi ve çok fazla eksiği var.
Skriptten anlayanlar kendine göre geliştirebilir,geliştirirken beni silmemeleri tek ricamdır.
hastebin :
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
/1vs1 debug komutu variableleri bugda kalanlar içindir,kullanıp kendinizi oyunda ve beklemede değilmiş gibi ayarlayabilirsiniz.