Sol Reklam

MCSG Nostaljisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

burakmosby

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
30
Puanlar
13.525
Yer
github.com
Minecraft
burakmosby
Twitter
burakmosby

Discord:

burakmosby

Selamlar. Bildiğiniz gibi bu sıralar YouTube'da Charmquell'in yaptığı videolardan dolayı geçmiş Minecraft'a bir özlem duyulmaya başlandı. Çoğu kişinin MCSG'yi, o eski ortamları özlediğini fark ettim. Yaz tatilinde tıpkı MCSG tarzı bir sunucu kurup para kazanma amacı gütmeyip sadece insanların özlemini bir nebze olsun giderip, insanların eğlenebileceği bir sunucu yapmayı düşünüyorum. Sizce bu tarz bir proje gerçekleşse insanlar böyle bir sunucuyu beğenir mi, oynamak ister mi? Fikirlerinizi yorumlara belirtirseniz çok sevinirim. İyi forumlar.​

Ben şahsen eskisi kadar ilgi göreceğini düşünmüyorum. Fakat yüklü miktarda bütçeniz varsa tüm MC piyasasındaki youtuberlara video çektirebilirsiniz hocam.

Ben şahsen eskisi kadar ilgi göreceğini düşünmüyorum. Fakat yüklü miktarda bütçeniz varsa tüm MC piyasasındaki youtuberlara video çektirebilirsiniz hocam.
Kesinlikle katılıyorum. Gelip geçici bir dönem gibiydi bence. Artık insanların aynı ortamı aradığını da pek sanmıyorum. Oyuncu kitlesi o yıllardan bu yıllara çok değiştiğini düşünüyorum. Belki bahsedildiği gibi youtuberlar üzerinden belli bir kitleye ulaşılabilir.

Eskisi kadar ilgi almaz, Adamlar şunu diyebilir; "CraftRise ve SonOyuncu varken neden gelip sizin sunucunuzda oynayalım ki?" Veya "CraftRise ve SonOyuncu hazır MCSG sistemlerini ve haritalarını sorunsuz ve daha gelişmiş bir şekilde bize sunuyor" bu argümanlar oldukça haklı bence, Yinede oynanmayıp bir kaç içinde kapanacak bir sunucu açmak isterseniz bir şey diyemem.

Eskisi kadar ilgi almaz, Adamlar şunu diyebilir; "CraftRise ve SonOyuncu varken neden gelip sizin sunucunuzda oynayalım ki?" Veya "CraftRise ve SonOyuncu hazır MCSG sistemlerini ve haritalarını sorunsuz ve daha gelişmiş bir şekilde bize sunuyor" bu argümanlar oldukça haklı bence, Yinede oynanmayıp bir kaç içinde kapanacak bir sunucu açmak isterseniz bir şey diyemem.
Türkiye'de sunucuların gelişmemesinin en büyük sebebi de bu zaten. İnsanlar hep sabit bir sunucuda oynamayı seviyor. Herkes benim açacağım sunucuda oynasın demiyorum, azıcık da olsa nostalji yaşamaları için böyle bir proje yapmayı düşünüyorum. Zaten tutmazsa 1 ay açık durur sonra kapanır zorlamanın anlamı yok.

eskiler eskiden güzeldi geri uğraşıp yaramı deşmeyin kaldıramam

Maalesef artık eski pvp kitlesi ya oyunu bıraktı ya da farklı oyun modlarına odaklandı şu an pvp adı altında dönen şey Türkiye'de bulunan yalnızca eu dan copy paste atan sunucularda oynanan minigameslerdir birisi reklam demiş fakat onun da pek işe yarayacağını düşünmüyorum bir ara daha böyle bir olay patlamıştı 1 2 ay hype kaldı sonrasında tekrardan düşüşe geçip kapandı sunucu. Özet geçmek gerekirse görmeyi çok isterdim sg oynayabileceğim düzgün bir sunucu olmasını

Senin de başına bi BadLion üşüşmesin boş ver :D

"CraftRise ve SonOyuncu hazır MCSG sistemlerini ve haritalarını sorunsuz ve daha gelişmiş bir şekilde bize sunuyor"

Hayatımda gördüğüm en ironik cümle olsa gerek

Hayatımda gördüğüm en ironik cümle olsa gerek
Evet. Survivalgames için bu söylenebilir Sıralama Sistemi, Bağış Sistemi, Destek/Drop sistemi, Seviyeli Sandık Sistemi, Seviye sistemi, Kozmetikler vs. MCSG de olan sistemleri daha stabil bir şekilde sunuyor.

Eğer bunu kabul etmiyorsan ya hayatında hiç bu sunuculara girmemiş yada toksik birisi olduğunu kanıtlarsın, Toksiklikten kastım ortada olan ve herkese açık olan bir şeyi kabul etmemyip "Hü bunlar iyi değil eskisi iyi" gibi bir şey demek.

Evet. Survivalgames için bu söylenebilir Sıralama Sistemi, Bağış Sistemi, Destek/Drop sistemi, Seviyeli Sandık Sistemi, Seviye sistemi, Kozmetikler vs. MCSG de olan sistemleri daha stabil bir şekilde sunuyor.

Eğer bunu kabul etmiyorsan ya hayatında hiç bu sunuculara girmemiş yada toksik birisi olduğunu kanıtlarsın, Toksiklikten kastım ortada olan ve herkese açık olan bir şeyi kabul etmemyip "Hü bunlar iyi değil eskisi iyi" gibi bir şey demek.
Dediğiniz her şey Badlion'da bulunuyordu ama siz bilirsiniz. Seviyeli sandıktan kastınız, Tier1 - Tier2 ise bu zaten her Survival Games sunucusunda olan bir şey. Seviye sisteminin de bir işe yaradığını görmedim.

Senin ile aynı fikirde olmadığım için toxic birisi oluyorsam ne iyi ki toxic bir kullanıcıyım o halde haha gidip bedwars falan oynamaya devam edebilirsin

Senin ile aynı fikirde olmadığım için toxic birisi oluyorsam ne iyi ki toxic bir kullanıcıyım o halde haha gidip bedwars falan oynamaya devam edebilirsin
Hayır, Aynı fikirde olmadığımız için değil ben sadece X sunucusunda olanı söyledim sende kabul etmedin diye ben sana herkese açık olan bir şeyi reddettigin için bunu söyledim, İstersen bir ara Survivalgames atalım daha iyi olur.

Zamanında trendtopikti fakat artık tutacağını hiç sanmıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı